KR Tempo

Οι Δεινόσαυροι Επιστρέφουν και έρχονται το Σάββατο στον Κινηματογράφο «ΑΠΟΛΛΩΝ»

Η αυθεντική θεατρική παράσταση που σημείωσε τεράστια επιτυχία σε όλη την Ευρώπη, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου θα βρεθεί στην Κόρινθο, στον κινηματογράφο ΑΠΟΛΛΩΝ στην Κόρινθο, με δύο μάλιστα παραστάσεις (4:00 μ.μ. και 6:00 μ.μ.).

Οι «Δεινόσαυροι Επιστρέφουν» είναι μια διαδραστική παράσταση που απευθύνεται στα παιδιά από 2,5 ετών και πάνω και εξελίσσεται σ’ ένα φανταστικό προϊστορικό περιβάλλον όπου πολλά και απρόοπτα μπορούν να συμβούν. Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα νησί στην εποχή των Δεινοσαύρων, με πρωταγωνιστές μια παρέα παιδιών και τον καθηγητή τους που στις εξερευνήσεις τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια σειρά αλλόκοτα και παράξενα γεγονότα. Η παρουσία εντυπωσιακών κινούμενων δεινοσαύρων που μοιάζουν αληθινοί θα συμβάλλει στη δημιουργία μιας πρωτότυπης αληθοφανούς ατμόσφαιρας με φαντασμαγορικά εφέ που θα ξετρελάνει τα παιδιά.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Χάρης Μαυρουδής, Μαριάννα Λαγουρού, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Μαρία Γκιώνη, Στυλιανή Κλείδωνα, Δημήτρης Γαλανάκης. Εισιτήρια: 11  €, Προπώληση: viva.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο