Δήμοι

Μεγάλα έργα, καθημερινότητα και κοινωνική πολιτική στον προϋπολογισμό του Δήμου Κορινθίων – Βίντεο

Το δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων ενέκρινε στην συνεδρίαση της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου 2021 τον Προϋπολογισμό του 2022. Έναν προϋπολογισμό 89 εκ ευρώ με έντονα κοινωνικά χαρακτηριστικά, βελτίωση της καθημερινότητας, μεγάλα έργα υποδομής!

«Το 2022 είναι η χρονιά των μεγάλων έργων. Η χρονιά που η άρτια και στοχευμένη προετοιμασία της δημοτικής αρχής δίνει καρπούς» ανέφερε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος. Έκανε λόγο για έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας. «Έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και ποιότητα ζωής των πολιτών, που δίνουν  κίνητρα επενδύσεων και αλλάζουν το δήμο Κορινθίων» πρόσθεσε. «Συνεχίζουμε, συνέχισε, με μεγαλύτερη ένταση την κοινωνική μας πολιτική».

Στον προϋπολογισμό του Δήμου Κορινθίων, από τα 89 εκ ευρώ του προϋπολογισμού τα 19 εκ ευρώ αφορούν έργα, τα 1.1 εκ ευρώ μελέτες, 8,6 εκ ευρώ αναφέρονται σε αγορές παγίων, 9,6 εκ ευρώ αφορούν αμοιβές και έξοδα προσωπικού  και 5 εκ ευρώ οι υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής. Στα παραπάνω ποσά δεν περιλαμβάνονται τα έργα και οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑ Κορίνθου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, του ΚΕΠΑΠ και του Κέντρου κοινωνικής πολιτικής.

Στο βίντεο που ακολουθεί και που δίνει στην δημοσιότητα ο Δήμος Κορινθίων, μπορούν όλοι οι δημότες να δουν όλα όσα περιλαμβάνει ο νέος προϋπολογισμός, όλα όσα θα αλλάξουν την φυσιογνωμία, την καθημερινότητα και την αναπτυξιακή πορεία του δήμου Κορινθίων: https://www.youtube.com/watch?v=cHUoVth1C9g

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο