Κορινθία

Λόγω Κυριακής λιγότερα τα κρούσματα αλλά πολλά και πάλι

Η Κυριακή μας βάζει στη νέα εβδομάδα έχοντας καταγραφεί στην Κορινθία ακόμα 38 κρούσματα κορωνοϊού, με την κατάσταση να δείχνει πως δεν συμμαζεύεται.

Σαφώς λιγότερα είναι τα 38 κρούσματα από τα 63 της περασμένης Παρασκευής και τα 55 της χθεσινής ημέρας, αλλά και πάλι πολλά, τα περισσότερα μεταξύ των νομών της Πελοποννήσου, που καταγράφει αθροιστικά 77 περιπτώσεις σήμερα, ανεβάζοντας το σύνολο όσων έχουν ασθενήσει από την αρχή της πανδημίας σε 12.181 ανθρώπους. Όλα αυτά βέβαια και με δεδομένα τα νέα μέτρα που ξεκινούν να εφαρμόζονται από τα νησιά, μας κάνουν πλέον να ανησυχούμε ότι κάτι μπορεί να συμβεί και εδώ, αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση το υπόλοιπο του μήνα Ιουλίου.

Την χθεσινή ημέρα δεν είχαμε και την διενέργεια rapid test στην Κορινθία, οπότε γι’ αυτό ίσως και τα λιγότερα κρούσματα σήμερα, με αποτέλεσμα να αναμένουμε αύριο την εικόνα της Κυριακής και των ελέγχων με rapid test στην Κόρινθο, στο Δημοτικό Θέατρο.

Η Κορινθία καταγράφει ακόμα και την Κυριακή τα περισσότερα κρούσματα στο σύνολο των επτά νομών της Πελοποννήσου, αφήνοντας πίσω την Αχαΐα που κατέγραψε σήμερα 33 περιπτώσεις και τους επίσης μεγαλύτερους νομούς Ηλίας (9 κρούσματα) και Μεσσηνίας (10 κρούσματα).

Η Αρκαδία, την οποία επισκέπτεται αύριο Δευτέρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατέγραψε το τελευταίο 24ωρό 13 νέα κρούσματα κορωνοϊού, Λακωνία έφθασε τα εννέα, σε μια ημέρα που δεν αναδεικνύει συνήθως τα περισσότερα και η Αργολίδα έπεσε στα μόλις τρία κρούσματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο