ΔήμοιΚορινθία

Με πολλές εκπλήξεις το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο κέντρο της Κορίνθου

Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων δημιουργεί και αυτή τη χρονιά τα πιο μαγικά και χαρούμενα Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους, με το Χριστουγεννιάτικο χωριό να ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης (περιβολάκια), όπου και περιμένει μικρούς και μεγάλους με δράσεις, παιχνίδια, ξυλοπόδαρους, χορό, μουσική και μπόλικη μαγική χρυσόσκονη.

Εκεί θα βρίσκεται ο Άι Βασίλης με τα ξωτικά του. Με τρία σπιτάκια δραστηριοτήτων για να φωτογραφηθείτε, να μεταμορφωθείτε με facepainting, να παίξετε με μπαλονοκατασκευές, να παρακολουθήστε παραστάσεις, να ακούσετε παραμύθια και να γευτείτε υπέροχες χριστουγεννιάτικες γεύσεις. Επίσης, στα παιδιά των παιδικών ο Αι Βασίλης θα μοιράσει Χριστουγεννιάτικα Δώρα και πουγκάκια με Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα από τις 18 έως τις 21 Δεκεμβρίου.

«Ελάτε και φέτος να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου χρόνου. Ελάτε να υποδεχθούμε αυτές τις γιορτές μ’ ένα πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους, με εκπλήξεις, με παιχνίδια και μουσικές, με δραστηριότητες που θα φωτίσουν με ελπίδα και αισιοδοξία όλους μας» αναφέρει η πρόσκληση του Βασίλη Γεώργαρη, προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα παραμένει στο κέντρο της Κορίνθου μέχρι και την Πρωτοχρονιά:

  • Στις 22, 23, 24, 25, 29 & 30/12/2023 με ώρες λειτουργιάς: 11.00 – 14.00 & 16.00 – 19.00
  • Στις 26, 27, 28/12/2023 & 1/1/2024 με ώρες λειτουργιάς: 16.00 – 19.00
  • Στις 31/12/2023 με ώρες λειτουργιάς: 11.00-14.00

Στο χώρο του χωριού θα είναι τοποθετημένα τρία σπιτάκια δραστηριοτήτων και συγκεκριμένα, το σπιτάκι του Αι Βασίλη, το ταχυδρομείο του Αι Βασίλη και το σπίτι των ξωτικών με πλήρη διάκοσμο, αυλή με μοκέτα ή γκαζόν, διακριτικά καγκελάκια και φωτιστικές παρεμβάσεις. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν παιχνίδια και θεάματα, όπως:

  • Photo Booth στην αυλή του Αι Βασίλη με Χριστουγεννιάτικα θέματα.
  • Αι Βασίλης με μεγαλοπρεπή στολή και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για όλες τις ώρες των εκδηλώσεων.
  • Γωνιά FacePainting με το ξωτικό των μεταμορφώσεων, στην αυλή του σπιτιού για όλες τις ώρες των εκδηλώσεων.
  • Ξωτικό μπαλονάς που θα μοιράζει μπαλονοκατασκευές σε όλα τα παιδιά που θα έρθουν στο σπιτάκι για όλες τις ώρες των εκδηλώσεων.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις για τους μικρούς μας φίλους με ανιματέρ, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και πολλών ακόμα δραστηριοτήτων.

Το πρόγραμμα

Με την έναρξη των εκδηλώσεων, την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, (10:30 π.μ. – 2:00 μ.μ.) οι ανιματέρ ξεκινούν τα παιχνίδια και χορό, ενώ ακολουθεί το Magic Show, για να έρθει ο ξυλοπόδαρος και οι δύο Χριστουγεννιάτικες μεγαλοφιγούρες.

  • Το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 2:00 μ.μ. και πάλι, στον χώρο θα βρίσκονται ανιματέρ για παιχνίδια, ζογκλέρ και ο Buzz με διάθεση να φωτογραφηθεί με τους φίλους του.
  • Την Κυριακή, (24/12), παραμονή των Χριστουγέννων και τις ίδιες ώρες, θα συνεχιστούν τα παιχνίδια του ανιματέρ και το Magic Show, ενώ εκεί θα βρίσκεται για φωτογραφίες ο τεράστιος Σκούμπι Ντου.
  • Το Σάββατο, (30/12) τώρα, επίσης από τις 11:00 το πρωί, μέχρι τις 2:00 μ.μ. ο χρόνος μετράει αντίστροφα, αλλά ο ανιματέρ συνεχίζει τα παιχνίδια. Ο χρόνος που φεύγει έχει αφήγηση παραμυθιών για παιδιά, που θα έχουν την ευκαιρία για φωτογραφίες με τον Woody
  • Την Κυριακή, (31/12) τέλος, τελευταία ημέρα του 2023, πάντα τις ίδιες ώρες, εξακολουθεί ο ανιματέρ, επιστρέφει το Magic Show και ο Sonic θα βρεθεί στα περιβολάκια για πολλές φωτογραφίες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο