KR Tempo

Επίσημη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στη Φιλαρμονική Λουτρακίου

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου, ενώ στην πανηγυρική εκδήλωση της έναρξης, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σάκης Παπαθανασίου, η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου Ειρήνη Καραπατά, πλήθος μαθητών και γονέων.

Τον αγιασμό ακολούθησε το Open Day με συναυλίες μαθητών και καθηγητών, της μπαντίνας και τμήματος της μπάντας. Ήδη περισσότεροι από 45 νέοι μαθητές έχουν εγγραφεί στα τμήματα του μουσικού σώματος, γεμίζοντάς μας με αισιοδοξία για τη φετινή χρονιά. Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, διαβεβαίωσε πως ο Δήμος καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξει το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι μουσικοί και οι καθηγητές. «Πιστεύουμε πως είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια η εκμάθηση μουσικής στη νεολαία και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μεγαλώσουμε την οικογένεια της Φιλαρμονικής του Δήμου μας» σημείωσε ο Δήμαρχος, ευχόμενος σε όλους, μαθητές, γονείς και καθηγητές, καλή χρονιά με πολύ μουσική, υγεία και πρόοδο.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου κ. Καραπατά και η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου κ. Σούκουλη, εκ μέρους του νεοσύστατου Συλλόγου Φίλων της Φιλαρμονικής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο