Πολιτική

Γ. Ψυχογιός. Οι 120 δόσεις για όλους όπως το κάναμε το 2019

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται πεισματικά να δώσει ανάσα στους οφειλέτες, όταν με τις πολιτικές της εδώ και τέσσερα χρόνια οδήγησε στη διόγκωση των χρεών των πολιτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» επισημαίνει ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός.

Τονίζει δε πως η κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση της αντιπολίτευσης για ουσιαστική ρύθμιση οφειλών σε 120 δόσεις, όπως είχε κάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2019, με «κούρεμα» των χρεών που δημιουργήθηκαν από την πανδημία και μετά, χλευάζοντας το δίκαιο αίτημα της κοινωνίας. «Μια ανάσα πριν τις εκλογές έφερε μία πολύ περιορισμένη ρύθμιση 36-72 δόσεων και την αναβίωση ρύθμισης που είχε θεσπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για όσους την έχασαν» συνεχίζει ο βουλευτής και υποψήφιος ξανά για το βουλευτικό αξίωμα στις προσεχείς εθνικές εκλογές στην Κορινθία. Ο Γιώργος Ψυχογιός σημειώνει πως 8 στους 10 οφειλέτες, δεν μπορούν καν να μπουν στη ρύθμιση, λόγω των αυστηρών προϋποθέσεων που έθεσε η κυβέρνηση, ενώ δεν μπορούν να εισαχθούν ούτε στην παλαιότερη ρύθμιση όσοι την απώλεσαν.

«Μία από τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις 50 πρώτες ημέρες διακυβέρνησης, είναι η άμεση δυνατότητα συνολικής ρύθμισης χρεών των πολιτών, με διαγραφή μέρους τόκων και προσαυξήσεων, καθώς και μέρους της βασικής οφειλής που δημιουργήθηκε την περίοδο της πανδημίας και 120 δόσεις για την αποπληρωμή του υπολοίπου» αναφέρει ο κ. Ψυχογιός, θυμίζοντας πως αυτό το είχε πράξει πρώτη η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2019. «Η εξαπάτηση και η κοροϊδία της Ν.Δ θα επιστραφεί εφάπαξ από τους πολίτες στην κάλπη» καταλήγει ο βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο