Δήμοι

Πανηγυρική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τη νίκη στον Δήμο Κορινθίων με τον «πράσινο» Νίκο Σταυρέλη

Μια εβδομάδα μετά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και αφού στον Δήμο Αθηναίων επικράτησε ο Χάρης Δούκας, επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, «άτυπη ενημέρωση» από το γραφείο τύπου της Χαρ. Τρικούπη αναφέρεται στη νίκη του κινήματος και στον Δήμο Κορινθίων.

«Στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και πρόσωπα με διαδρομή στην παράταξη εκλέχτηκαν δήμαρχοι σε παραπάνω από 100 δήμους» τονίζεται στο κείμενο της ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ. «Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι τρεις μεγάλοι δήμοι (Αθήνα-Θεσ/νικη-Πειραιάς) θα διοικούνται από πρόσωπα της παράταξης με πολυσυλλεκτικούς αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς που αντιστοιχήθηκαν στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας» συνεχίζει, με αφορμή το αποτέλεσμα του δευτέρου γύρου των εκλογών.

Σημειώνει ακόμα πως στο λεκανοπέδιο Αττικής «ξεχωρίζουμε τις περιπτώσεις μεγάλων δήμων όπως η Αγ. Παρασκευή, Ν. Ηράκλειο, Πεύκη, Νέα Ιωνία, Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρα, Ίλιον, Βύρωνας, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μέγαρα, Παλλήνη κλπ. Στη Θεσσαλονίκη επίσης σημειώνουμε τις επιτυχίες στους δήμους Καλαμαριάς, Νεάπολης-Συκεών, Θέρμης, Θερμαϊκού».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται με στις επιτυχίες του κινήματος και σε άλλες μεγάλες πόλεις της ελληνικής περιφέρειας, μεταξύ αυτών και η Κόρινθος, όπου ο «πράσινος» Νίκος Σταυρέλης έδωσε και πάλι τη νίκη στο κόμμα που πλέον κυριαρχεί και πάλι, μετά από ένα μικρό «γαλάζιο» διάλειμμα, με Δήμαρχο τον Βασίλη Νανόπουλο. Χαρακτηριστικά αναφέρει λοιπόν η άτυπη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ: «Αλλά και μεγάλες πόλεις όπως Σέρρες, Καβάλα, Ιωάννινα, Κόρινθος, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Πύργος, Μυτιλήνη, Ρέθυμνο, Χανιά, Χερσόνησος, Ηγουμενίτσα, Ναύπλιο κλπ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο