Περιφέρεια

Την πρώτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Υγείας – Πρόνοιας κάλεσε ο Χρυσοβαλάντης Μέλλος

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, υπό την προεδρεία του αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χρυσοβαλάντη Μέλλου και με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων.

Η Επιτροπή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής που αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου. «Σε πρώτο πλάνο θέτουμε την ομαλή λειτουργία όλων των πρωτοβάθμιων δομών της Περιφέρειάς μας, καθώς καταγράφουμε και τα όποια προβλήματα υπάρχουν» σχολίασε ο κ. Μέλλος. Σκοπός της σύστασης αυτής της επιτροπής, ανέφερε, «είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών, ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος στις συνεδριάσεις των Περιφερειακών Συμβουλίων και με τον τρόπο αυτό ευελπιστούμε σε ποιοτικότερα αποτελέσματα».

Για τον λόγο αυτό, προγραμματίζονται δράσεις, σε συνεννόηση και με τον Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχό και σύντομα, όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής, «οι πολίτες θα μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες και θα τις αγκαλιάσουν. Θα αφορούν την πρόληψη και τη δημόσια υγεία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο