ΔήμοιΚορινθία

64 αδέσποτα ζώα στειρώθηκαν στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, φιλοξένησε μέλη του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, που με βαθύτατο φιλοζωικό αίσθημα και αφιλοκερδή διάθεση προσφοράς παρείχαν τις υπηρεσίες τους στειρώνοντας 64 αδέσποτα ζωάκια.

«Είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με μια άψογα οργανωμένη ομάδα επιστημόνων που φιλοξενήθηκε στα κτηνιατρεία της πόλης μας και μερίμνησε με ευαισθησία απέναντι σε ζώα που στερούνται πρόσβασης σε επαρκή ιατρική φροντίδα» αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου. Για τις υπηρεσίες τους ευχαριστεί τον κτηνίατρο από το Ξυλόκαστρο, Γιάννη Πολυζώη και τη βοηθό του, Άλκηστη Φασφαλή, καθώς επίσης τους Παύλο Πέζαρο, Πέτρο Μπίσκα, Ελευθερία Γρεβεντοπούλου, Γεωργία Τρικούπη, Αρχοντούλα Μοσχούλια, Ιωάννα Τραγουλιά, Αθηνά Φραγκούλη, Χριστίνα Αγαθαγγελίδου. Ευχαριστεί ακόμα τις κτηνιάτρους στον Δήμο Άννα Ζαχαρή για την παραχώρηση του ιατρείου της, Ελπίδα Μητσούλα και Μαρία Πάντου και για την εθελοντική συνεισφορά τους.

«Προσπαθούμε ώστε να μην βλέπουμε άλλα νεογέννητα ζωάκια εγκαταλελειμμένα στους δρόμους και τις ρεματιές! Δεν κλείνουμε τα μάτια στο τεράστιο πρόβλημα που μας περιβάλλει» τονίζει ακόμα το μήνυμα του Δήμου.

Τέλος, εκφράζει ευχαριστίες και προς όλους όσους ανταποκρίθηκαν στη διαδικασία περισυλλογής των αδέσποτων και για άλλη μια φορά τους φιλόζωους και τις φιλόζωες εθελοντές και εθελόντριες του Δήμου, «που δίνουν καθημερινά και ακούραστα έναν μεγάλο αγώνα για την ευζωία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο