Επιχειρείν

Προσέλκυση Ιδιωτικών Κεφαλαίων, Διαδικτυακό σεμινάριο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πελοποννήσου

O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, διοργανώνουν τον 4ο Κύκλο Επιχειρηματικών Σεμιναρίων, με θέμα: “Προσέλκυση Ιδιωτικών Κεφαλαίων: Χρηματοδότηση μέσω κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών (venture capital)”.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams, αύριο Τετάρτη, 23 Ιουνίου και ώρες 3:00 μ.μ. – 5:00 μ.μ., χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες, ενώ παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν αποστολής αιτήματος στο email του ΣΕΒΠΕ&ΔΕ: info@sevpde.gr. Προσκεκλημένος ομιλητής θα είναι ο κΚωνσταντίνος Μαραμένος, Manager στην εταιρία κεφαλαίου επιχειρηματικών συμμετοχών (Venture Capital, VC) Brookstreet. H Brookstreet με έδρα στο Λονδίνο και γραφεία και στην Ελλάδα, επενδύει σε καινοτόμες εταιρίες με στόχο την αύξηση της δυναμικής τους και τη μετεξέλιξή τους διεθνώς.

Στο σεμινάριο, ο κ. Μαραμένος θα αναφερθεί σε ζητήματα προσέλκυσης ιδιωτικών κεφαλαίων καθώς και στο πλαίσιο χρηματοδότησης μέσω κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών (venture capital). Τα σεμινάρια στοχεύουν στην ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους εδώ; https://docs.google.com/…/1Es2Q6gVStc9…/viewform

Οδηγίες για τη διαδικτυακή παρακολούθηση θα σταλούν στους συμμετέχοντες μετά την υποβολή του αιτήματος συμμετοχής τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Αρετή Σιώζου (2610620815, info@sevpde.gr) ή την κ. Βάγια Πιτέλη (2310552790, piteli@praxinetwork.gr).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο