KR Tempo

Χριστούγεννα στο Λουτράκι με ξεχωριστές εκδηλώσεις από την φιλαρμονική

Την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση «Χριστούγεννα με τη Φιλαρμονική Λουτρακίου» παρουσιάζει και φέτος, με σκοπό την καθιέρωσή της, ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.

Σημείο αναφοράς θα αποτελέσει το κτήριο της φιλαρμονικής και το προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου, που φοράει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους.  Η πανηγυρική έναρξη και η φωταγώγηση του κέντρου θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των μουσικών συνόλων της φιλαρμονικής, τη χορωδία της Φάλιας Παπαγιαννοπούλου και άλλους προσκεκλημένους σήμερα Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων όπως κάθε χρόνο θα γίνει με την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία στις  30 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα  

Σήμερα Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου λοιπόν και ώρα 7.00 το βράδυ, θα γίνει η φωταγώγηση του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου που θα σημάνει και την έναρξη των εκδηλώσεων. Μαζί με την φιλαρμονική Λουτρακίου, θα συμμετάσχει η παιδική χορωδία της «Μαδριγάλειου» Μουσικής Σχολής, η μικτή χορωδία Λουτρακίου και το συγκρότημα «Sax Quare & Brass Quintet».

Την επόμενη Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου ξανά στις 7.00 το βράδυ, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται με ένα αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας, από τον Αλέξη Κωστάλα. Οι επόμενες εκδηλώσεις της εορταστικής αυτής περιόδου στο Λουτράκι συνεχίζονται μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς:

  • Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 το βράδυ, η συναυλία των μαθητών της φιλαρμονικής και της μουσικής σχολής.
  • Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από το πρωί στις γειτονιές του Δήμου.
  • Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου και ώρα 8.00 το βράδυ, η ετήσια πρωτοχρονιάτικη συναυλία «A Night At The Opera».
  • Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου, πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στις γειτονιές του Δήμου, επίσης από το πρωί της τελευταίας ημέρας του χρόνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο