Επιχειρείν

Το infokiosk ενισχύει την συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Συλλόγου Επαγγελματιών Αρχ. Κορίνθου

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών της Αρχαίας Κορίνθου Γιώργος Παπαμιχαήλ, έδωσε το παρών του στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, παρουσιάζοντας τον ετήσιο απολογισμό των Τουριστικών Περιπτέρων της Αρχαίας Κορίνθου και του Ισθμού.

«Η πολύτιμη συνεισφορά και η υποστήριξη σας στις πρωτοβουλίες του Συλλόγου απετέλεσαν τον πυρήνα της επιτυχημένης υλοποίησης τους» σημείωσε ο κ. Παπαμιχαήλ. «Η συνεχής παρουσία σας και η ευαισθησία προς τις τοπικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες συνέβαλαν σημαντικά στην εμπλουτισμένη πολιτιστική και κοινωνική πραγματικότητα της περιοχής μας» συνέχισε. Αναφέρθηκε ωστόσο στις σημαντικές επιτυχίες που από κοινού με την Περιφέρεια πέτυχε ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχ. Κορίνθου και στόχο είχαν την τουριστική προβολή της περιοχής, την οικονομική ενίσχυση εκδηλώσεων, όπως η παγκόσμια ημέρα αρχαιολογίας, η πανσέληνος και η γαστρονομική εκδήλωση «Θησαυροί Κορινθιακής γης», που ανέπτυξαν και πλούτισαν τη πρόοδο της περιοχής μας.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Παπαμιχαήλ στο Info Kiosk της Αρχ. Κορίνθου, το οποίο, παρατήρησε, αποτελεί αξιόπιστο εργαλείο για την ενημέρωση και καθοδήγηση των επισκεπτών μας. «Η διαρκής λειτουργία του κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο για τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών στην περιοχή μας.

Η στενή συνεργασία μας με το προσωπικό του Info Kiosk (Κυρίες Κούλη και Κολέτσα) και τις ευχαριστούμε για αυτό, αποτελεί θεμέλιο για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους επισκέπτες της Αρχαίας Κορίνθου» ανέφερε κατά την τοποθέτησή του στην εκδήλωση, ο πρόεδρος των Επαγγελματιών της Αρχ. Κορίνθου.

Κάλεσε λοιπόν την Περιφέρεια Πελοποννήσου, να συνεχίσουν από κοινού αυτή την εποικοδομητική συνεργασία. «Να διατηρήσουμε την αφοσίωσή μας προς την προώθηση του τόπου μας και τη βελτίωση της τουριστικής εμπειρίας στη Περιφέρεια Πελοποννήσου. Με την ενεργό συμμετοχή όλων, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν τόπο που θα εντυπωσιάζει και θα κεντρίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, ο κ. Παπαμιχαήλ έθεσε τους στόχους του Συλλόγου Επαγγελματιών Αρχ. Κορίνθου που αφορούν:

  • Την αξιοποίηση του Αρχαίου Λιμανιού ως έναν χώρο προσιτό για το ευρύ κοινό. Δεύτερον, προτείνουμε την ανάδειξη των Λουτρών της Αφροδίτης, χαρίζοντας τους τον αναγκαίο σεβασμό και αναγνώριση.
  • Την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας του Κάστρου του Ακροκορίνθου κατά τους θερινούς μήνες, ακολουθώντας την αυξημένη επισκεψιμότητά του.

«Ανυπομονούμε και προσβλέπουμε να συνεχίσουμε την εποικοδομητική συνεργασία και υποστήριξη για όλα τα προαναφερθέντα από την πλευρά σας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με σκοπό την συνεχή αξιοποίηση του τόπου μας, και την εξερεύνηση νέων δυνατοτήτων που θα εμπλουτίσουν την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς μας στη Περιφέρεια Πελοποννήσου» κατέληξε στην ομιλία του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο