KR Tempo

«Υλικό Καποδίστριας». Το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας την Παρασκευή στο Λουτράκι

Με την θεατρική παράσταση «Υλικό Καποδίστριας» συμπράττουν τα Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα (ΔΗΠΕΘΕ) Καλαμάτας και Ρούμελης και στην περιοδεία που ξεκινούν ανά την Ελλάδα, θα βρεθούν την προσεχή Παρασκευή, 23 Ιουλίου και ώρα 9.30 το βράδυ, στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου.

Πρόκειται για μια θεατρική σύνθεση του Γιάννη Μαργαρίτη, ο οποίος υπογράφει και την σκηνοθεσία. Η παράσταση διερευνά με σύγχρονο και απόλυτα θεατρικό τρόπο, την άγνωστη σε πολλούς προσωπικότητα του πρώτου κυβερνήτη του Ελληνικού Κράτους που ο λαός αγάπησε σαν πατέρα του και που η προσωπικότητά του και το έργο του επέδρασσαν καταλυτικά σε όλη την Ευρώπη. Τον μεγάλο του ανεκπλήρωτο έρωτα με την Ρωξάντρα Στούρτζα αλλά και τις πολιτικές παρακαταθήκες του.
Η παράσταση, που εντάσσεται στον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, αποτελεί παραγωγή του Δήμου Καλαμάτας, της Κ.Ε. «Φάρις», του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε συμπαραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης.
Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Νίκος Ορφανός, Χρυσάνθη Δούζη, Δημήτρης Καλαντζής, Γιώργος Τσαπόγας, Άρης Τσαμπαλίκας και Γιάννης Μαργαρίτης.

#pgpartners

#ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

#ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο