KR Tempo

Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη φέρνει στο Θέατρο Περιγιαλίου η «Νέα Σκηνή»

Ένας μακρόβιος κρυφός έρωτας, ένας πρώην, ένας νυν, μια σύγχρονη «ωραία Ελένη», αλλά και απιστίες, διαδικτυακές σχέσεις, νέες αγάπες, μια μητρική ανατρεπτική παρουσία. Όλα αυτά, σε ένα διαμέρισμα που πλημμυρίζει κυριολεκτικά και μεταφορικά από μυστικά, αμφιβολίες, ανασφάλειες και προβληματισμούς.

Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη έχει τίτλο: «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» και κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο, 4 Μαρτίου και ώρα 8.30 το βράδυ, από τη «Νέα σκηνή» του Πολιτιστικού Συλλόγου «Απόλλων» Περιγιαλίου, σε σκηνοθεσία Αλέκου Ξανθάκη. Θα το παρακολουθήσουμε στον χώρο του θέατρου Περιγιαλίου, όπου μπορείτε να κλείσετε θέσεις στα τηλέφωνα 27410 86330 και 6984 697844.

Στους ρόλους, με σειρά εμφάνισης, θα παρακολουθήσουμε τη Νικολέττα Παρασκευοπούλου (Δήμητρα), τη Νέλλη Ξυδούς (Κική), την Κατερίνα Αντωνίου (Νατάσα), τον Άρη Κατσαβριά (Χάρης), τον Γιώργο Βουδούρη (Μιχάλης), το Νίκο Καψοκέφαλο (Ιάκωβος), την Φωτεινή Νιαβή (Κατιάνα), τον Γιάννη Κανελλόπουλο (Υδραυλικός).

Στη σκηνή

Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη είναι μια μεταφορά σε μικρογραφία της σύγχρονης κοινωνίας αλλά και μια αντίπραξη στις επιταγές της. Όποιος θέλει να αποδεχθεί την διαφορετικότητα, όποιος θέλει να νιώσει ελεύθερος, ν’ απαλλαγεί από αδιέξοδα και στερεότυπα, να κάνει μια νέα αρχή, ακόμα και να χωρίσει, να σηκώσει απλώς το χέρι του…

Μια παρέα της γενιάς των 30 – 40 που πασχίζει να υποστηρίξει τα «θέλω» της μέσα από κωμικοτραγικά γεγονότα σε μια μοντέρνα κωμωδία καταστάσεων και πολυπλοκότητας χαρακτήρων. Παραστάσεις θα ακολουθήσουν όλα τα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου, καθώς και το διήμερο 1 και 2 Απριλίου, στις 8:30 μ.μ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Απόλλων» Περιγιαλίου ευχαριστεί τον Γιώργο Τζιτζίκο για τις φωτογραφίες και την Ελένη Τσιλινίκου για την αφίσα της παράστασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο