KR Sports

Το Λουτράκι θα φιλοξενήσει το final-4 του κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών

Στην πόλη του Λουτρακίου θα διεξαχθεί το 17ο final-4 του 25ου κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών, για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης συμφώνησε με τον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων για μία μεγάλη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ, που θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος», το διάστημα 8-10 Μαρτίου 2024. Οι ακριβείς ημέρες και ώρες των αγώνων θα προκύψουν μετά και την ολοκλήρωση των προημιτελικών (14/2), την κλήρωση των ζευγαριών του final-4 που θα γίνει την Παρασκευή 16/2, καθώς και μετά από συνεννόηση με την Δημόσια Τηλεόραση που θα μεταδώσει τους αγώνες.

«Είμαστε χαρούμενοι που το final-4 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών έρχεται στην πόλη μας, το Λουτράκι. Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων θα είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί τις ομάδες, θα υπάρχει πλήρη ασφάλεια για να γίνει ένα διήμερο γιορτή με τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας» ανέφερε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης. Θύμισε πως τόσο η πόλη του Λουτρακίου, όσο και η Δημοτική Αρχή, έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για τέτοιου είδους διοργανώσεις, καθώς στο Λουτράκι έχουν πραγματοποιηθεί πολλές ανάλογες θαλητικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα ανέφερε πως πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, το Λουτράκι θα φιλοξενήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα «μάι τάι» με πάνω από 1.000 αθλητές, ενώ το 2025 θα πραγματοποιηθούν οι παγκόσμιοι εργασιακοί αγώνες με την συμμετοχή 6.000 και πλέον αθλητών από όλο το κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο