ΕπιχειρείνΚορινθία

Στο Νοσοκομείο Κορίνθου τα 180 σύγχρονα κρεβάτια η δωρεά του «Βαρδινογιάννειου» και της Motor Oil

Στα δωμάτια νοσηλείας του Νοσοκομείου Κορίνθου τοποθετήθηκαν ήδη σήμερα το πρωί, τα 180 σύγχρονα κρεβάτια δωρεά του «Βαρδινογιάννειου» Ιδρύματος και της Motor Oil.

Μια δωρεά στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας με τους Δήμους Κορινθίων και Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, που στοχεύει σε έργα κοινής ωφέλειας και υποδομών με γνώμονα τη βελτίωση της ζωής των Δημοτών, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές. Σαφώς ικανοποιημένος ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Καρπούζης, ο οποίος ήδη τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ανακοινώθηκε η προσφορά αυτή και έγινε αποδεκτή από το Νοσοκομείο, παρουσία των δύο δημάρχων, Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη και Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη, είχε τονίσει την σημαντική προσφορά της Motor Oil. «Μια εταιρεία με σταθερή και σαφώς καταγεγραμμένη ευαισθησία και μέριμνα για την κοινωνία μας» ανέφερε και τότε η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Κορίνθου και του κ. Καρπούζη, εκφράζοντας τις θερμότερες ευχαριστίες όλων για τη συνολική αμέριστη και έμπρακτη συμπαράσταση.

Το Νοσοκομείο Κορίνθου εκσυγχρονίζεται με την δωρεά των 180 σύγχρονων ηλεκτροκίνητων νοσοκομειακών κλινών, με στρώμα και πλήρη συνοδό εξοπλισμό, αριθμός ικανός να καλύψει την πλήρη αναμόρφωση των χώρων και συνθηκών νοσηλείας στο Νοσοκομείο. Ο πεπαλαιωμένος, χειροκίνητος εξοπλισμός, πλέον αντικαθίσταται από κλίνες ηλεκτροκίνητες, υψηλής ποιότητας προδιαγραφών και κατασκευής, εξασφαλίζοντας ασφάλεια χρήσης, αυτοεξυπηρέτηση, υψηλή λειτουργικότητα και αναβαθμισμένες ιατρο-νοσηλευτικές υπηρεσίες στους πολίτες της Κορινθίας και όχι μόνο.

Ενεργειακή αναβάθμιση

Ωστόσο, όπως μας ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και γιατρός στο Νοσοκομείο Κορίνθου Τάσος Γκιολής, η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου ενέκρινε την σύμβαση μεταξύ Νοσοκομείου και Περιφέρειας, που αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομειακού κτηρίου στην Κόρινθο, προϋπολογισμού 4.289.363 ευρώ.

Ο κ. Γκιολής χαιρέτισε ωστόσο την τεράστια, όπως την χαρακτήρισε, αυτή προσφορά της Motor Oil και του «Βαρδινογιάννειου» Ιδρύματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο