KR SportsΔήμοι

Στο Λουτράκι το Cosmogym Summer 4All 2024 στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου

Το Cosmogym Summer 4All 2024 φιλοξενεί από χθες το Λουτράκι, με τις συμμετοχές να φθάνουν τις 2.000 και την διοργάνωση που ολοκληρώνεται στις 5 Ιουλίου να υπόσχεται έξι ημέρες γεμάτες ρυθμό, μουσική και εντυπωσιακά προγράμματα γυμναστικής με επίκεντρο το παραλιακό πάρκο Λουτρακίου.

Το Cosmogym Summer 4All 2024 είναι ένα γεγονός κινητικής-καλλιτεχνικής έκφρασης ομάδων ασκουμένων, κάθε ηλικίας, επιπέδου και κοινωνικής προέλευσης που ο μοναδικός στόχος των συμμετεχόντων είναι η συμμετοχή και η αγάπη τους για τον Αθλητισμό. Ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική, αεροβική, τραμπολίνο, μοντέρνος και κλασσικός χορός, τζαζ, φολκλόρ, street dance, hip-hop με συνοδεία μουσικής ή όχι, με συνήθη ή ασυνήθιστα όργανα και ότι άλλο είδος κινητικής μορφής και καλλιτεχνικής έκφρασης υπάρχει είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τα προγράμματα που συμμετέχουν στο Cosmogym.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, παρουσιάζοντας τις εκδηλώσεις, τόνισε πως αθλητικός τουρισμός είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του σχεδιασμού της δικοινοτικής αρχής, για την ανάπτυξη και την προβολή του τόπου μας. «Αυτές οι εκδηλώσεις προσφέρουν τεράστια οφέλη, τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά, ενώ παράλληλα προσελκύουν χιλιάδες αθλητές, συνοδούς και θεατές που διαμένουν στον τόπο μας, επισκέπτονται τα καταστήματα του Δήμου μας και ενισχύουν την εντόπια αγορά» ανέφερε χαρακτηριστικά» σημείωσε ο Δήμαρχος.

Από πλευράς της Οργανωτικής Επιτροπής του Cosmogym και της ΑΠΕ «Γιτάνη», ο Πρόεδρος Συμεών Σκουτέρης ανέφερε: «Ξεκινάμε το Σάββατο 29 Ιουνίου, (χθες) και ολοκληρώνουμε την 5η Ιουλίου με συμμετοχές που αγγίζουν τις 2.000. Οι συμμετοχές από το εξωτερικό ανέρχονται στις 330 και όλοι μαζί, γονείς και φίλοι, διαμένουν σε 12 ξενοδοχεία, διασκεδάζουν, τρώνε και επισκέπτονται την πόλη του Λουτρακίου. Η διοργάνωση εκτός από τη βραδινή ζώνη που έχει τις παρουσιάσεις μας, κάθε πρωί από Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη, έχουμε προσθέσει μια ζώνη σεμιναρίων, έχουμε βάλει μια ζώνη workshop και σεμιναρίων όπου προπονητές μπορούν να διδάξουν στα παιδιά aqua aerobic, zumba master plus, fitness mega mix κ.λπ. Είναι ανοιχτά σεμινάρια και καλούμε όποιον θέλει να συμμετέχει , να έρθει και να τα πλαισιώσει».

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Σάκης Παπαθανασίου ευχαρίστησε όσους χρόνια τώρα στηρίζουν τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που φέρνει η Δημοτική Αρχή  Γιώργου Γκιώνη στον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων. «Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να φέρνουμε μεγάλες διοργανώσεις και γι’ αυτό πιστεύω ότι ο κόσμος μένει ευχαριστημένος» σημείωσε.

Ο κ. Παπαθανασίου παρατήρησε πως τα  μεγάλα αθλητικά γεγονότα έχουν και πολύ μεγάλη ωφέλεια, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Συμεών Σκουτέρη, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής για την παρουσία του στο Λουτράκι και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και σε όλες τις ομάδες. Εξέφρασε δε την άποψη πως θα είναι, όπως κάθε χρόνο, ένα αξέχαστο πενθήμερο.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Λουτρακίου, την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και έχει την στήριξη του γραφείου Heraion Tours και του Ομίλου SportCamp.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο