KR Sports

Στη Μεγαλόπολη το παγκόσμιο πρωτάθλημα Junior Motocross

Σύσκεψη για την αναβάθμιση της πίστας Motocross με συμμετοχή του Παν. Νίκα

Στην πίστα της Μεγαλόπολης, στην Αρκαδία, μια πίστα με διεθνείς περγαμηνές και βραβεύσεις στο παρελθόν, θα διεξαχθεί από τις 30 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου 2021, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα junior Motocross.

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior ΜΧ διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι σ’ έναν μόνο αγώνα με ιδιαίτερη αίγλη, καθώς εκτός του διαγωνισμού των αθλητών σε ατομικό επίπεδο, αγωνίζονται και τα κράτη των αθλητών/τριών, μέσω των οργανωμένων νεανικών Εθνικών ομάδων τους. Πρόκειται για μια σύγχρονη νεανική μοτο-“Ολυμπιάδα”, η οποία προσελκύει όλο και περισσότερους αθλητές και αθλήτριες. Διοργανωτές του αγώνα θα είναι ο Άρης Πεντέλης και η AΛΜΑ Μεγαλόπολης.

Με αντικείμενο την διοργάνωση αυτής της αθλητικής εκδήλωσης στην Πελοπόννησο, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης συνάντησε τον πρόεδρο του αθλητικού σωματείου Άρης Πεντέλης, Στέλιο Χριστοδούλου. Ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε ότι «πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο αγώνα και γκαλιάζουμε αυτή τη διοργάνωση, διότι προσφέρει θέαμα και αποτελεί μια ακόμη σημαντική διοργάνωση για την προβολή της Ελλάδας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην οδική ασφάλεια, η οποία συνδέεται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό».

Με σκοπό την άρτια διοργάνωση στην Αρκαδία, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, όπου και θα συζητηθεί η διαμόρφωση στη Μεγαλόπολη πίστας μοτοκρός διεθνών προδιαγραφών. Στη σύσκεψη θα μετάσχει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Στην σύσκεψη, στο πλαίσιο της διοργάνωσης φέτος στη Μεγαλόπολη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Junior Motocross 2021, θα μετέχουν επίσης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης καθώς και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο