Περιφέρεια

Στην Αθηνά Κόρκα Οδοντίατροι, «Ευθύμιο» Κέντρο και ο αντιδήμαρχος Νεμέας

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της για συντονισμό, εποπτεία, παρακολούθηση και υλοποίηση έργων, η Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα είχε μια σειρά συναντήσεων για θέματα επετειακών εκδηλώσεων, πολιτιστικών εκδηλώσεων,  θεμάτων προστασίας ΑΜΕΑ και κοινωνικού ενδιαφέροντος καθώς και για επιστημονικές ημερίδες.

Με αφορμή τη συμβολική επέτειο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση και τα προγράμματα δράσεων συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Νεμέας Θ. Καρκώνη και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αρχαίων Κλεωνών Μ. Κυριάκο για τη συζήτηση θεμάτων συντονισμού εκδήλωσης, με θέμα τον εορτασμό των 200 χρόνων από τη Μάχη στα Δερβενάκια. Η διάδοση και η διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομίας, μέσα από εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα, ήταν το θέμα που αναπτύχθηκε με το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης «Χοράνθη», κατά τη διάρκεια εθιμοτυπικής επίσκεψης τους στην ΠΕ Κορινθίας.

Θέματα προστασίας ΑΜΕΑ και εύρυθμης λειτουργίας ιδρυμάτων συζητήθηκαν με το νέο ΔΣ του «Ευθύμιο» Κέντρου. Τα θετικά στοιχεία της οργάνωσης μιας επιστημονικής ημερίδας και συνεδρίου συζητήθηκαν με το νέο Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορίνθου (φωτό πάνω).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο