Πολιτική

Στα έδρανα του κοινοβουλίου ξανά ο Κώστας Κόλλιας ορκίστηκε βουλευτής

Έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του, όπως και σε όλη την διάρκεια της δικαστικής διαμάχης για την έδρα της Κορινθίας, ορκίστηκε στα νέα του κοινοβουλευτικά καθήκοντα, σήμερα Πέμπτη, 1 Ιουλίου, ο Κώστας Κόλλιας.

«Μπροστά μας ανοίγονται νέες προκλήσεις, με κορυφαία την ομαλή μετάβαση της χώρας στην μετά τον κορονοϊό εποχη. Τα διακυβεύματα επιβάλλουν την εποικοδομητική συμβολή κάθε καλόπιστου πολίτη, για την επίτευξη του κοινού σκοπού, που δεν είναι άλλος από την ευημερία των Κορινθίων και κατ’ επέκταση των Ελλήνων. Τώρα σηκώνουμε τα μανίκια» ανέφερε ο βουλευτής Κορινθίας, μετά την ορκομωσία του στην αίθουσα της ολομέλειας.

«Στη συλλογική προσπάθεια για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας δεν περισσεύει κανείς. Προσωπικά, σας χρειάζομαι όλες και όλους δίπλα μου» συνέχισε, δίνοντας το στίγμα του και απευθυνόμενος στο εκλογικό σώμα της Κορινθίας κυρίως. Ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά, «όσους συνέβαλαν στην απόδειξη του δικαίου του αιτήματός μου και που μου συμπαραστάθηκαν αυτήν τη διετία προσωπικού και συλλογικού αγώνα», υποσχόμενος να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων αυτών των ανθρώπων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο