Επιχειρείν

Πετυχημένη η ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας για το My DATA

Με επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε η ημερίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα «My DATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του επιχειρηματία, από τη θεωρία στην πράξη» και με κεντρικούς ομιλητές τους φοροτεχνικούς Παντελή Παναγιώτη και  Ηλία Χατζηγεωργίου.

Η ανταπόκριση και η αποδοχή από όλο τον νομό ήταν πολύ μεγάλη και αυτό φάνηκε στον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων που ξεπέρασε τα 100 άτομα. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Τάκης Λουζιώτης, ο Πρόεδρος του 11ου ΠΤ Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κορινθίας, Πάνος Κρητικός και ο Πρόεδρος Οικονομολόγων Κορινθίας, Δημήτρης Παλυβός.

Στο πάνελ των εισηγητών, συμμετείχαν και o οικονομολόγος, συγγραφέας φορολογικών βιβλίων και άρθρων, διευθυντής σύνταξης – επιστημονικός υπεύθυνος περιοδικού Epsilon 7, Νίκος Παπαγιάννης και ο Sales Manager της Epsilon Net, Πέτρος Κοραλής που ανέλυσαν πιο πρακτικά θέματα της πλατφόρμας. Στο τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα και να λάβουν απαντήσεις σε όσα τους απασχολούν σχετικά με το My Data.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Λουζιώτης, ευχαρίστησε όλους τους ξεχωριστούς καλεσμένους που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή, για να συζητήσουν ένα θέμα που ταλανίζει τους επαγγελματίες του νομού. Ανανέωσε το ραντεβού με τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας για τις επόμενες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου αλλά και με άλλους φορείς του τόπου μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο