Κορινθία

Ο Πάνος Θεοχάρης βάζει σε δράση «εικονικής ποδηλασίας» τα παιδιά στο Ειδικό Σχολείο Κορίνθου

Στο χώρο του Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου, οργανώθηκε μια πρωτοποριακή δράση «εικονικής ποδηλασίας» μέσω της πλατφόρμας Zwift.

Πρόκειται για την πρώτη παγκόσμια, διαδικτυακή πλατφόρμα «indoor cycling» που μέσα σε μερικά μόλις χρόνια απέκτησε διάδοση και δυναμική σχεδόν ανάλογη με του Strava. Μια πλατφόρμα που επιτρέπει, όχι μόνο να διασκεδάσεις με φίλους από όλο τον κόσμο -νέους και παλιούς – αλλά και να προπονείσαι με μεγάλη ακρίβεια και να συμμετέχεις σε παγκόσμιας εμβέλειας ποδηλατικά events και αγώνες.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που οργανώνεται μια τέτοια δράση σε παιδικό πληθυσμό και ειδικότερα σε παιδιά με αναπηρίες. Ο πρώτος που έφερε το Zwift στην Ελλάδα με τη μορφή ενός ολοκληρωμένου Zwift point είναι ο Πάνος Θεοχάρης, ο οποίος και δημιούργησε ένα studio Zwift στο κατάστημα ποδηλάτων που διατηρεί στην Κόρινθο.

Για την δράση και την εφαρμογή της στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου ενημερώθηκε από τον κ. Θεοχάρη και ο αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας Παναγιώτης Σακελλαράκης (φωτό κάτω).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο