KR Tempo

Το Loutraki Animation Festival παρουσιάζει 22 ταινίες κινούμενων σχεδίων στον κινηματογράφο «Γαλαξία»

Το «Loutraki Animation Festival / Short Film Night» είναι έτοιμο να φέρει τη μαγεία των κινούμενων σχεδίων στην πόλη του Λουτρακίου, την Πέμπτη, 20 Ιουλίου, στον θερινό κινηματογράφο «Γαλαξίας», με τις πόρτες να ανοίγουν στις 20:30.

Το «Loutraki Animation Festival / Short Film Night» αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του «Festivart», μιας μεγάλης γιορτής της τέχνης και του πολιτισμού που προσφέρει στο κοινό μια ποικιλία από εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Κατά τη διάρκειά του, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από εξαιρετικές ταινίες κινούμενων σχεδίων από διάφορες χώρες του κόσμου. Συνολικά θα προβληθούν 22 ταινίες, παρουσιάζοντας μια μοναδική ποικιλία θεμάτων και στυλ.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να απολαύσετε το «Loutraki Animation Festival / Short Film Night», ένα γεγονός που θα σας μείνει αξέχαστο.

Η διάρκεια των προβολών ανέρχεται σε 2 ώρες και 15 λεπτά, με ένα διάλειμμα δέκα λεπτών να προβλέπεται στη μέση, δίνοντας στους θεατές την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ανταλλάξουν εντυπώσεις. Μετά την ολοκλήρωση των προβολών, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει τις αγαπημένες του ταινίες και να μοιραστεί τις προτιμήσεις του με άλλους λάτρεις της κινηματογραφικής τέχνης, δημιουργώντας ένα διαδραστικό και ενδιαφέρον περιβάλλον.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να απολαύσουν αυτήν την εξαιρετική εμπειρία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Festival στη διεύθυνση www.sfn.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο