ΕπιχειρείνΚορινθία

Με 180 σύγχρονα κρεβάτια εξόπλισε το Νοσοκομείο Κορίνθου το Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα

Το Νοσοκομείο Κορίνθου υποδέχτηκε την δωρεά του «Βαρδινογιάννειου» Ιδρύματος και της Motor Oil, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας με τους Δήμους Κορινθίων και Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, που στοχεύει σε έργα κοινής ωφέλειας και υποδομών με γνώμονα τη βελτίωση της ζωής των Δημοτών, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενίσχυση της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου των τοπικών κοινωνιών της περιοχής, με έμπρακτο τρόπο, όπως κάνει η Motor Oil από την ίδρυσή της έως σήμερα. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γρηγόρης Καρπούζης, υποδέχτηκε τους Δημάρχους Κορινθίων Νίκο Σταυρέλη και Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη, ενώ την Motor Oil εκπροσώπησαν ο Τμηματάρχης Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος και ο ιατρός του Διυλιστηρίου Κωνσταντίνος Λάμπρου.

Η σχετική σύμβαση, που υπογράφεται από το Διοικητή, Γρηγόρη Καρπούζη, κρίνεται μνημειώδης και αφορά δωρεά 180 σύγχρονων ηλεκτροκίνητων νοσοκομειακών κλινών, με στρώμα και πλήρη συνοδό εξοπλισμό, αριθμός ικανός να καλύψει την πλήρη αναμόρφωση των χώρων και συνθηκών νοσηλείας στο Νοσοκομείο. Ο πεπαλαιωμένος, χειροκίνητος εξοπλισμός, πλέον αντικαθίσταται από κλίνες ηλεκτροκίνητες, υψηλής ποιότητας προδιαγραφών και κατασκευής, εξασφαλίζοντας ασφάλεια χρήσης, αυτοεξυπηρέτηση, υψηλή λειτουργικότητα και αναβαθμισμένες ιατρο-νοσηλευτικές υπηρεσίες στον πληθυσμό της ευρύτατης περιφέρειας αρμοδιότητας μας.

«Το όραμά μας, βρήκε σημαντικό αρωγό, τη Motor Oil, μια εταιρεία με σταθερή και σαφώς καταγεγραμμένη ευαισθησία και μέριμνα για την κοινωνία μας» αναφέρει ανακοίνωση του Νοσοκομείου Κορίνθου και του κ. Καρπούζη, εκφράζοντας τις θερμότερες ευχαριστίες όλων για τη συνολική αμέριστη και έμπρακτη συμπαράσταση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο