KR Tempo

Με χορούς ελληνικούς και λάτιν έκοψαν την πίτα τους στον «Ίβυκο»

Με πολύ κέφι και χορό τα μέλη του Συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών «Ο Ίβυκος» έκοψαν την βασιλόπιτά τους για το 2023, στην αίθουσα του συλλόγου, παρουσία πλήθους χορευτών όλων των τμημάτων, καθώς και φίλων και μελών του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιάνμνης Κακούρος, μίλησε για τις δράσεις και τα μελλοντικά σχέδια του «Ίβυκου» και τόνισε τη μεγάλη δυναμική των τμημάτων του, τα οποία απαρτίζονται από τα τμήματα παραστάσεων, κυριών, αρχαρίων ενηλίκων, κρητικών, παιδικά Α΄, Β΄, Γ’ & Δ΄ και εφηβικό τμήμα, από το θεατρικό εργαστήρι για παιδιά, εφήβους και ενηλίκους, τα τμήματα παραδοσιακών χορών Κούβας Latin Cubano αρχαρίων και προχωρημένων και τα τμήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού. Ευχαρίστησε τα μέλη και τους δασκάλους τους, για τη συνεχή τους παρουσία και συνεισφορά στα δρώμενα του Συλλόγου.

Ακολούθησε γλέντι με πολύ χορό, φαγητό και κρασί στο οποίο συμμετείχαν με πολύ κέφι όλοι οι παριστάμενοι χορευτές και φίλοι του «Ίβυκου». Στην εκδήλωση το παρών τους έδωσα, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Κορινθίας, Κώστας Κόλλιας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Πρωτοπαππά, Παναγιώτης Πέτρου και Σωτήρης Νικολάου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο