Επιχειρείν

Με τα εγκαίνια ξεκίνησε το Πρότυπο Πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Βραχάτι από τον Παναγιώτη Δαληβίγκα

Το πρώτο στην Κορινθία και ομολογουμένως εντυπωσιακό Πρότυπο Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ξεκίνησε την λειτουργία του στο Βραχάτι, επί της ΠΕΟ, από τον Παναγιώτη Δαληβίγκα.

Στον μοντέρνο χώρο των 150 τ.μ., που έχει διαμορφωθεί με έμφαση στη λειτουργικότητα και την εργονομία, το κατάστημα νέας γενιάς του OΠΑΠ προσφέρει καθημερινά μοναδικές στιγμές παιχνιδιού, με ακόμα περισσότερες επιλογές σε όλους τους επισκέπτες. Μέσα στο κατάστημα λειτουργεί άλλωστε μπαρ, όπου κανείς μπορεί να απολαύσει αναψυκτικά, καθώς επίσης την Κορινθιακή μπύρα canal dive και κρασιά της Κορινθιακής γης, από το Κτήμα Μανωλάκη.

Την Παρασκευή, ο Παν. Δαληβίγκας και η οικογένειά του, κάλεσαν τον κόσμο στα εγκαίνια του καταστήματος, ξεκινώντας πλέον την πορεία του. Πλήθος πολιτών, από το Βραχάτι, την ευρύτερη περιοχή της Βόχας και από την Κορινθία, βρέθηκαν στον χώρο του καταστήματος, απόλαυσαν παγωμένη μπύρα και κρασί από αυτά που θα υπάρχουν πάντα στο μπαρ και ευχήθηκαν στο ιδιοκτήτη του πρακτορείου «καλές δουλειές και πολλές επιτυχίες στο κατάστημά του». Εκεί ήταν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παν. Πιτσάκης, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Οικονόμου. Από τον Δήμο Βέλου – Βόχας ήταν ακόμα εκεί ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Σδράλης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ανέλιξη» Μαρία Καλλίρη και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βραχατίου Γιώργος Βασιλείου. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κορίνθου, επικεφαλής του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας» Νίκος Σταυρέλης, επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων οι επιχειρηματίες Δημήτρης Μανωλάκης (κτήμα Μανωλάκη) και Γιώργος Μουρούτσος (canal dive) κ.α.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την παρουσία όλων σας» έγραψε αμέσως μετά στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Παν. Δαληβίγκας, κάνοντας λόγο για μια βραδιά αξέχαστη για τον ίδιο και την οικογένειά του.
Με τις ευλογίες του π. Κυριάκου, εφημέριου του ναού της Αγίας Παρασκευής Βραχατίου, ξεκινά το νέο κατάστημα ΟΠΑΠ στο Βραχάτι, από τον Παν. Δαληβίγκα και την οικογένειά του,
Μμε έμφαση στη λειτουργικότητα και την εργονομία, το κατάστημα νέας γενιάς του OΠΑΠ στο Βραχάτι.
Πλήθος κόσμου έδωσαν το παρών τους στα εγκαίνια το βράδυ της Παρασκευής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο