KR Tempo

Έργα ζωγραφικής έφτιαξαν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων για να τιμήσουν την Ελληνική Επανάσταση

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίων Θεοδώρων διοργάνωσε εκδήλωση για να τιμήσει την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, η οποία πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Βιβλιοπωλείου «Δήμητρα».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τόσο το συνολικό έργο του Συλλόγου Γυναικών, όσο και ιδιαίτερα τα έργα ζωγραφικής που δημιούργησαν οι γυναίκες του Συλλόγου προς τιμή των ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης για την επέτειο των 200 χρόνων. Για το έργο και την εκδήλωση μίλησε αναλυτικά η Πρόεδρος του Συλλόγου Δήμητρα Σταμούλη.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο οποίος έδωσε το παρών του στην εκδήλωση, τόνισε τη σπουδαιότητα που έχει για τον Δήμο η διατήρηση και ενίσχυση της πλούσιας πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς, συνεχάρη την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για την εξαιρετική πρωτοβουλία και τα μοναδικά έργα και δεσμεύτηκε πως θα συνδράμει τα μέγιστα προκειμένου η συγκεκριμένη έκθεση να ταξιδέψει σε όλο τον Δήμο, με έμφαση στην πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Περαχώρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί δημότες και μέλη του Συλλόγου, καθώς επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, ο Πρόεδρος του ΔΣ της Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων Αριστείδης Κωνσταντής Σκουλικαρίτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Πέτρου.

Από 27 Ιουνίου στην Περαχώρα

Η έκθεση ζωγραφικής με θέμα τους ήρωες του 1821, θα φιλοξενηθεί στο Λαογραφικό Μουσείο Περαχώρας, το διάστημα από την προσεχή Κυριακή, 27 Ιουνίου έως και την Κυριακή, 4 Ιουλίου και ο Σύλλογος Γυναικών Αγ. Θεοδώρων απευθύνει κάλεσμα σε όσες και όσους επιθυμούν να επισκεφτούν και εκεί τα εκθέματά τους, που δημιούργησε το τμήμα ζωγραφικής ενηλίκων του Συλλόγου. Ευχαριστεί το Λαογραφικό Μουσείο Περαχώρας, «που αναδεικνύει την κάθε δραστηριότητα του Δήμου μας!» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο