Κορινθία

Λύγισε τους πάντες ο γεμάτος πόνο επικήδειος που εκφώνησε η φίλη της Γαρυφαλιάς

Ο λόγος που ζήτησε να εκφωνήσει η φίλης της Γαρυφαλλιάς, στο ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Βέλο, μετά την εξόδιο ακολουθία, της οποίας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης κ. Διονύσιος, συγκλόνισε τα μέλη της οικογένειας και το πλήθος του κόσμου που βρέθηκε εκεί για το τελευταίο αντίο.

«Δεν δολοφόνησες μόνο τη Γαρυφαλλιά αλλά τη μητέρα της, τον πατέρα της, τα αδέρφια της και τους έριξες όλους μαζί από τα βράχια» είπε με παράπονο και πόνο ψυχής, απευθυνόμενη στον δολοφόνο της 26χρονης φαρμακοποιού. «Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν. Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία, πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών» συνέχισε. Οι γονείς και τα αδέλφια της Γαρυφαλιάς Ψαράκου στέκονταν στα πόδια τους μόνο για να θρηνήσουν. Ο πατέρας της λύγισε πάνω στην λευκή νεκροφόρα, ο τα αδέλφια της απαρηγόρητα βγαίνοντας από το ναό και η μητέρα…

Στην εκκλησία ήταν όλα στα λευκά. Το φέρετρο, η νεκροφόρα, τα λουλούδια, αλλά και οι φίλοι και οι φίλες της Γαρυφαλιάς, ντυμένοι όλοι τους στα λευκά, αφού αυτή ήταν και η επιθυμία των γονιών της. Πίσω από τη νεκροφόρα, φίλοι της κρατούσαν αυτό το πανό με το σύνθημα «Όχι άλλη Γαρυφαλιά, όχι άλλοι νταήδες». Το χειροκρότημα παρατεταμένο και τα δάκρυα ασυγκράτητα, την ώρα που το λευκό φέρετρο στους ώμους έβγαινε πλέον από την έξοδο του ναού…

Αύριο στον ανακριτή

Η εισαγγελία αναμένεται να ζητήσει την άρση απορρήτου του κινητού της 26χρονης για να δουν μηνύματα και συνομιλίες της, αναζητώντας από εκεί στοιχεία για την σχέση του νεαρού ζευγαριού.

Ο 30χρονος καθομολογία δολοφόνος της Γαρυφαλιάς, παραμένει κρατούμενος  στο αστυνομικό τμήμα της Νάξου, ενώ αύριο αναμένεται να βρεθεί ενώπιον ανακριτή. Κοντά του βρίσκονται και οι γονείς του, όπως και οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπόθεση για λογαριασμό του. Οι γονείς του που ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν τι έπραξε ο γιος τους και πως να διαχειριστούν τον δικό τους πόνο.

Ωστόσο, τα ερωτηματικά που εγείρονται και που θα κυριαρχήσουν το επόμενο διάστημα και κατά την ανακριτική διαδικασία, είναι πολλά. Η εισαγγελία αναμένεται να ζητήσει την άρση απορρήτου του κινητού της 26χρονης για να δουν μηνύματα και συνομιλίες της, αναζητώντας από εκεί στοιχεία για την σχέση του νεαρού ζευγαριού. Όπως εξετάζεται και αν προηγήθηκε άγριος ξυλοδαρμός της κοπέλας, πριν την πτώση της στην θάλασσα, καθώς ο ιατροδικαστής έχει διαπιστώσει στην σορό της κακώσεις, που ναι μεν προήλθαν από την πτώση στα βράχια, αλλά δεν είναι ίσως μόνο αυτές. Όλες αυτές τις απαντήσεις βέβαια θα τις δώσουν οι αναλύσεις των εγκληματολογικών εργαστηρίων, που αναμένονται το επόμενο διάστημα.

#pgpartners

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο