Δήμοι

Ερρίφθη ο κύβος για την υποψηφιότητα του Βασίλη Τρωγάδη στον Δήμο Βέλου-Βόχας

Με κύριο σύνθημα του πως «Μπορούμε Καλύτερα», ο Βασίλης Τρωγάδης, πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Βέλου – Βόχας (2011-2020) και τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (2021- Αύγουστος 2022), ανακοίνωσε τελικά την αναμενόμενη όπως προδιαγραφόταν, την κάθοδο του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, ως υποψήφιος Δήμαρχος Βέλου-Βόχας.

Το μήνυμά του που μετέδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο fb, ο υποψήφιος Δήμαρχος πλέον κάλεσες τους συνδημότες και συνδημότισσές του «να συνδιαμορφώσουν από κοινού την επόμενη μέρα του Δήμου», σε έναν Δήμο, όπως τόνισε, «όμορφο, με ανθρώπους επιτυχημένους και εξαίρετους σε κάθε ένα από όλα τα χωριά του». Στο πρώτο του μήνυμα μίλησε για τους ανθρώπους του Δήμου του, την δυναμική του Δήμου και των προϊόντων του, τόσο στον πρωτογενή τομέα, όσο και στον τουρισμό. Για αυτό και χαρακτηριστικά μίλησε για έναν Δήμο:

  • Με επιτυχημένους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες.
  • Με καλλιεργητές που αξίζουν τον σεβασμό όλων μας.
  • Τουριστικό, με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης.

«Η εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια, ως αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών με δίδαξε πως δεν κατέχω το μονοπώλιο της αλήθειας. Με δίδαξε πως ο Δήμος, σύμφωνα με την αρχαιοελληνική σημασία του όρου, είναι οι δημότες του και κανείς αιρετός δεν είναι «υπεράνω» των αναγκών τους» συνέχισε στο μήνυμά του ο Βασίλης Τρωγάδης.

Μίλησε όμως και για το μερίδιο των ευθυνών που έχει, στα λάθη και τις παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής, της οποίας υπήρξε μέλος. «Έχω μάθει όμως από τη δουλειά μου ως μαθηματικός ότι το ζητούμενο είναι να διορθώνουμε τα λάθη και να προσπαθούμε να βρούμε τις αποτελεσματικότερες λύσεις» συνέχισε, καλώντας τους συνδημότες και τις συνδημότισσές του, συνδιαμορφώσουν το μέλλον του Δήμου:

  • Για έναν Δήμο, χωρίς «θα», και ατέρμονες υποσχέσεις. Για έναν Δήμο χωρίς στείρες αντιπαραθέσεις.
  • Για έναν Δήμο που θα μπορεί να βρίσκει αποτελεσματικότερους τρόπους επίλυσης των ζητημάτων που τον απασχολούν: Της καθαριότητας, της λειψυδρίας, των έργων υποδομής.
  • Για έναν Δήμο που θα μπορεί με σοβαρές προτάσεις, να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό.

«Για όλα λοιπόν τα παραπάνω, σας καλώ, από τον ρόλο του υποψήφιου δημάρχου για τον Δήμο Βέλου – Βόχας, να δείξουμε πως ναι, μπορούμε καλύτερα!» καταλήγει το πρώτο μήνυμα του Βασίλη Τρωγάδη, ως υποψήφιου Δημάρχου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο