Δήμοι

Επιτέλους φωτεινοί σηματοδότες σε μια δύσκολη διασταύρωση της ΠΕΟ στο Βραχάτι

Σε λειτουργία βρίσκονται ήδη οι φωτεινοί σηματοδότες που τοποθέτησε ο Δήμος Βέλου – Βόχας στο Βραχάτι, σε μία από τις πλέον κρίσιμες διασταυρώσεις του οδικού δικτύου της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών.

Συγκεκριμένα, οι σηματοδότες βρίσκονται στην διασταύρωση της οδού Αγίου Γεωργίου με την Παλαιά Εθνική Οδό, στο ύψος της γέφυρας του Ζαπάντη, λίγα μέτρα από το σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και Λυκείου Βραχατίου. Το έργο, που ενισχύει σημαντικά την οδική ασφάλεια της περιοχής, σκπούει να δώσει λύση σε ένα χρόνιο ζήτημα, αποτρέποντας τον κίνδυνο ατυχημάτων και βελτιώνοντας τη ροή της κυκλοφορίας. Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης σημασίας, που δεν θα είχε ολοκληρωθεί χωρίς τις επίμονες ενέργειες της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασιλικής Ραπανάκη, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να ξεπεράσει τα εμπόδια και τις γραφειοκρατικές δυσκολίες που καθυστερούσαν την υλοποίησή του.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Μανάβης, σαφώς ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση του έργου και την απόδοσή του στην κυκλοφορία, σχολίασε πως ο Δήμος Βέλου – Βόχας, «με όλες τις Υπηρεσίες του και το ανθρώπινο δυναμικό του, θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας και των επισκεπτών μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής με έργα που αναβαθμίζουν σημαντικά τις υποδομές».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο