Περιφέρεια

Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Πρόνοιας στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Το Νοσοκομείο Κορίνθου επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόνοιας Άγγελος Χρονάς, στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του σχετικά με την λειτουργία των υγειονομικών μονάδων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την επίσκεψή του, ο αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου Γρηγόρη Καρπούζη, με τον οποίον συζήτησε για τις ανάγκες που υπάρχουν και στο πώς μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Επίσης, ο Αγγ. Χρονάς επισκέφθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου μίλησε με το προσωπικό για την κατάσταση που υπάρχει, όσον αφορά τα κρούσματα κορονοϊού, αλλά και τους ασθενείς που προσέρχονται με συμπτώματα γρίπης και άλλων ιώσεων, ενώ συνομίλησε και με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Χρυσοβαλάντη Μέλλο.

«Τα νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρίσκονται σε ετοιμότητα λόγω της ανόδου των περιστατικών γρίπης αλλά και κορονοϊού» σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης, τονίζοντας πως στην Περιφέρεια γίνεται προσπάθεια «μέσω της συχνής επαφής μας με το προσωπικό και τις διοικήσεις των νοσοκομείων να συμβάλουμε, όσο μας επιτρέπεται λόγω αρμοδιότητας αλλά και οικονομικών πόρων, στην καλύτερη λειτουργία τους, προς όφελος των πολιτών». Ο κ. Χρονάς κατέληξε δεσμευόμενος πως η στήριξη της Υγείας είναι από την αρχή της θητείας της περιφερειακής αρχής Νίκα ένα εκ των πρωταρχικών μελημάτων, λόγω και της πανδημίας που άλλαξε τα δεδομένα σε αυτόν τον τομέα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο