Δήμοι

Επίσκεψη Ταγαρά στον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για τη διάβρωση των ακτών

Ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, βουλευτής Κορινθίας Νίκος Ταγαράς, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών, επισκέφθηκε τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, για το τεράστιο πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών το οποίο απειλεί την ευρύτερη περιοχή της Δυτ. Κορινθίας.

Ο κ. Ταγαράς είχε συνάντηση στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου με τον Δήμαρχο Βλάση Τσιώτο και τους Αντιδημάρχους. Στη συνέχεια διενήργησε αυτοψία σε περιοχές στις οποίες η διάβρωση παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση, αλλά και ενημέρωσε την Δημοτική Αρχή για την πορεία της πρώτης μελέτης για την αντιμετώπιση της διάβρωσης, η οποία βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης. Συζητήθηκε επίσης η διεκδίκηση του Δήμου μας για την χρηματοδότηση και την άμεση εκπόνηση μιας δεύτερης μελέτης η οποία πρέπει να συμπεριλάβει όσες περιοχές του Δήμου βρίσκονται εκτός της πρώτης μελέτης.

Ο κ. Ταγαράς ενημέρωσε την Δημοτική Αρχή, καθώς και ενδιαφερόμενους κατοίκους, για τις ενέργειες του ώστε να υλοποιηθεί το δίκαιο αυτό αίτημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο