Κορινθία

Επίσκεψη μαθητών από το 1ο και 2ο Λύκειο Κορίνθου στον Μητροπολίτη

Μαθητές του 1ου και του 2ου Γενικού Λυκείου Κορίνθου, συνοδευόμενοι από τις Διευθύντριες των Σχολείων Κατερίνα Παπανικολάου και Λουκία Πολυχρονίου και τους Υποδιευθυντές Σταύρο Κόλλια και Κωνσταντίνο Πορφύρη επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο στη Μητρόπολη.

Ο Μητροπολίτης υποδέχτηκε με χαρά τους μαθητές και τους καθηγητές τους, οι οποίοι θέλησαν να βρεθούν στη Μητρόπολη με την ευκαιρία της συνδιοργάνωσης προσκυνηματικής επίσκεψης 40 μαθητών των δύο σχολείων στο Άγιον Όρος. Στα γραφεία της Μητρόπολης ο κ. Διονύσιος συζήτησε μαζί τους, ακούγοντας με προσοχή τους προβληματισμούς τους, ενώ στην όμορφη συζήτηση έλαβαν ουσιαστικό μέρος και οι καθηγητές.

Ακολούθως, αποδεχόμενος την πρόσκληση των Διευθυντριών να τους επισκεφθεί και να τους μιλήσει στον χώρο των σχολίων τους, αποχαιρέτησε τα παιδιά με τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, ευχήθηκε καλή πρόοδο και προσέφερε «ευλογίες», κεράσματα, το νέο εγκόλπιο ημερολόγιο της Μητρόπολης, καθώς και το βιβλίο του μακαριστού Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κυρού Ιερεμίου με τίτλο: «ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο