Δήμοι

Ο πρώην Λιμενάρχης Παν. Λαζόπουλος πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου

Στις αντικαταστάσεις μελών των νομικών προσώπων του Δήμου Κορινθίων, όπως το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής, προχώρησε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Οι προκάτοχοι των νέων προέδρων στα παραπάνω δύο νομικά πρόσωπα, αποχώρησαν αφού οι δρόμοι τους με τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο έχουν χωρίσει. Ο Δήμαρχος έκανε την υπέρβαση, επιλέγοντας για το Δημοτικό Ταμείο έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολλά στον τομέα που θα διαχειριστεί για λίγους μήνες, μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου. Ο πρώην Λιμενάρχης Παν. Λαζόπουλος, θα παραμείνει λοιπόν μέχρι τον Οκτώβριο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, ενώ αναλόγως με την έκβαση των δημοτικών εκλογών θα κριθεί και η από ‘κει και πέρα θητεία του. Αντικατέστησε τον Γιώργο Πιέτρη, εκλεγμένο με τον συνδυασμό του Πελοπίδα Καλλίρη, ο οποίος στο μεγαλύτερο μέρος του συνεργάστηκε με την δημοτική πλειοψηφία του Βασίλη Νανόπουλου.

Όσο για το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής, ο Βασίλης Νανόπουλος τοποθέτησε στην θέση του προέδρου τον Βασίλη Γεώργαρη, πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, σε αντικατάσταση του προσφάτως παραιτηθέντα Βασίλη Ταγαρά, δημοτικού συμβούλου, εκλεγμένου με τον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Αλ. Πνευματικού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο