ΔήμοιΕπιχειρείν

Ενημερωτική εκδήλωση για το «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου» στο Λουτράκι

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την υλοποίησης στο Λουτράκι του πρώτου στο νομό μας «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου».

Στόχος της ενημερωτικής αυτής εκδήλωσης, είναι η προβολή και προώθηση της εμπορικής περιοχής του «Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Λουτρακίου». Θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη, 9 Μαρτίου και ώρα 3:00 μ.μ. μέσω της πλατφόρμας Zoom στην διεύθυνση: https://us06web.zoom.us/j/83314163618

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, Γιώργου Γκιώνη και του προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Τάκη Λουζιώτη, καθώς και της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, Ανδριάνας Κουρούκλη. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του «Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου» (Open Mall), από τον Κλεάνθη Λαλουδάκη, της Lever Α.Ε. – Σύμβουλοι Ανάπτυξης, που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό του έργου. Στην συνέχεια, ο Βασίλης Μπλέσιος, CMO της Lever A.E. θα κάνει παρουσίαση του Open Mall Marketing και θα αναφερθεί στην στρατηγική, στο branding και στα σχέδια προβολής και προώθησης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο