Κορινθία

Βανδαλισμοί και καταστροφές έκλεισαν το Γυμνάσιο – Λύκειο Ζευγολατιού

Για μια ακόμα φορά το σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Ζευγολατιού, έγινε στόχος βανδαλισμών, με κάποιους «γνωστούς – αγνώστους», όπως τους χαρακτηρίζει ανακοίνωση του Δήμου Βέλου – Βόχας να ρίχνουν κόλλα στις κλειδαριές, προκαλώντας βλάβες στα λουκέτα και στις πόρτες του σχολείου.

Με απόφαση της Διεύθυνσης των δύο Σχολείων, οι μαθητές δεν μπήκαν στις σχολικές αίθουσες σήμερα το πρωί και τα μαθήματα γίνονται διαδικτυακά. Οι γονείς διαμαρτύρονται έντονα για την κατάσταση αυτή και ρίχνουν ευθύνες στην πλευρά του Δήμου, τον οποίο εγκαλούν για την ομαλή λειτουργία του σχολείου, ζητώντας να λάβει επιτέλους μέτρα για την φύλαξη του συγκροτήματος. «Η κατάσταση δεν πάει άλλο», διαμαρτύρονται και αναφέρουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν φθορές στο σχολείο, αφού κατά καιρούς σπάνε τζάμια και ζωγραφίζουν τους τοίχους και προκαλούν πολλές ακόμα καταστροφές στο κτήριο και στις άλλες υποδομές του.

Ανακοίνωση του Δήμου Βέλου – Βόχας, αναφέρεται σε καταγγελίες επώνυμες που έχει στην διάθεσή του, για την δράση συμμορίας ανηλίκων που επιδίδεται στην καταστροφή της σχολικής και δημοτικής περιουσίας. Στην διάθεση του Δήμου φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία για αυτή την δράση, μαζί με οπτικό υλικό, τα οποία ήδη προώθησε στην εισαγγελία Κορίνθου, προκειμένου να δρομολογηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες από την πλευρά της. «Καλούμε για τελευταία φορά, γονείς αλλά και εμπλεκόμενους με κάθε τρόπο στους βανδαλισμούς, να συνετίσουν και να συνετιστούν, γιατί δεν υπάρχει άλλο περιθώριο και τα στοιχεία που έχει πλέον στην διάθεσή του ο Δήμος είναι αποκαλυπτικά και συντριπτικά» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο