Περιφέρεια

Από τις υπηρεσίες και τους αντιπεριφερειάρχες θα ενημερωθεί ο Δημ. Πτωχός πριν την ορκωμοσία του

Πλήρης ενημέρωση για κάθε θέμα που αφορά τον οποιοδήποτε τομέα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα παρέχεται από τις υπηρεσίες της στον εκλεγμένο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό και σε όποιο από τα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με σχετικό έγγραφό του προς τους γενικούς διευθυντές των υπηρεσιών, τους επισημαίνει πως από την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου έως και την τελευταία Παρασκευή του μήνα, (29/12), λίγο πριν αναλάβει την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Δημ. Πτωχός με τους συνεργάτες του, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας οφείλουν να μεριμνούν για τις αναγκαίες ενέργειες, ώστε ο εκλεγείς περιφερειάρχης και οι επικεφαλής των επιλαχόντων συνδυασμών, να λαμβάνουν γραπτά ή  προφορικά, κάθε αιτούμενη πληροφορία και ενημέρωση, κάθε στοιχείο αναφορικά µε την λειτουργία των Διευθύνσεων, οι οποίες οργανικά ανήκουν στην Γενική Διεύθυνση.

Επιπλέον, ο Π. Νίκας ζήτησε και από τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, σε κάθε νομό, να συνδράμουν στην ενημέρωση των Περιφερειακών Συμβούλων του τόπου τους και πιθανών διαδόχων τους, με στόχο την ομαλή λειτουργία της Περιφέρειας κατά την έναρξη της νέας θητείας υπό τον Δημ. Πτωχό, που θα ξεκινήσει από την Πρωτοχρονιά του 2024 – 2028.

Τέλος, εν όψει της ορκωμοσίας και της εγκατάστασης της νέας Περιφερειακής Αρχής και του Δημήτρη Πτωχού, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα και στο πλαίσιο συνεννόησης µε τον διάδοχό του, για την ρύθμιση διοικητικής και οικονοµικής φύσεως θεμάτων, υπεύθυνοι ορίστηκαν, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και ορισμένος αναπληρωτής του περιφερειάρχη Π. Νίκα και η γενική διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Αγγελική Πουλοπούλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο