Πολιτική

Από θερμοκήπια και αγροτικές καλλιέργειες θα ξεκινήσει η περιοδεία Μητσοτάκη την Δευτέρα στην Τρίπολη

Την Τρίπολη, έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα επισκεφτεί την προσεχή Δευτέρα, 19 Ιουλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος επίσης από τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό και Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο πρωθυπουργός είναι ήδη ενημερωμένος λεπτομερώς για όλα τα ζητήματα της Πελοποννήσου, ενώ η επίσκεψη θα ξεκινήσει στις 9:15 το πρωί από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Ελαιώνας» στους Γαργαλιάνους. Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τα Θερμοκήπια «Μιχαλακόπουλου», στο Λαγκούβαρδο Φιλιατρών. Επίσης, στην Τερψιθέα θα επισκεφτεί ένα ακόμα θερμοκήπιο 14 στρεμμάτων και αγρόκτημα καλλιέργειας γλυκοπατάτας.

Θα έχει προηγηθεί η επίσκεψη, στις 11:00 το πρωί στην Χριστιανούπολη, στο ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ενώ αμέσως μετά τα θερμοκήπια, ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την Κυπαρισσία και συγκεκριμένα το λιμάνι και την Άνω Πόλη.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Αρκαδία, συνεχίζεται με την επίσκεψή του στην μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων με ΧΥΤΥ, που βρίσκεται στην 2 μ.μ. Επίσκεψη στην Παλαιοχούνη Αρκαδίας – μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων με ΧΥΤΥ, ενώ στις 2:30 μ.μ. θα έχει συνάντηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Περιφερειάρχη Παν. Νίκα και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο κ. Νίκας ωστόσο, θα υποδεχτεί από το πρωί τον πρωθυπουργό στην Αρκαδία και θα τον συνοδέψει σε όλο του το πρόγραμμα.

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 6.30 μ.μ., με την συμμετοχή του στην εκδήλωση για την παρουσίαση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Η παρουσίαση θα γίνει από τον υπουργό κ. Λιβανό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο