KR Sports

Αλλάζει εικόνα το γήπεδο του Ζευγολατιού με κερκίδα και νέο χλοοτάπητα

Στην αναβάθμιση του γηπέδου Ζευγολατιού, με την τοποθέτηση κερκίδας 510 θέσεων και την αλλαγή χλοοτάπητα, σκοπεύουν τα έργα που προβλέπονται στην προγραμματική σύμβαση, την οποία υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παν. Νίκας με τον ανάδοχο του έργου.

Παρουσία του Δημάρχου Βέλου – Βόχας και του Αντπεριφερειάρχη Τάσου Γκιολή, καθώς επίσης και των θεματικών αντιπεριφερειαρχών Αθηνάς Κόρκα και Χάρη Βυτινιώτη, η υπογραφή της σύμβασης αφορά ένα έργο προϋπολογισμού 330.000,00 € που προβλέπει:

  • Την προμήθεια μεταλλικής κερκίδας 510 θέσεων, δίνοντας την ευκαιρία στις ομάδες να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής και σε μεγαλύτερες αγωνιστικές κατηγορίες.
  • Την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα.

«Το έργο σύντομα δημοπρατείται και το δημοτικό γήπεδο Ζευγολατιού, μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών, θα μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες, τόσο στα αθλητικά σωματεία, όσο και στους φιλάθλους» σχολίασε ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Π. Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Α. Γκιολή για την αγαστή και συνεχή μεταξύ τους συνεργασία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο