Κορινθία

Άνοιξε και πάλι για ασθενείς με covid η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου

Εκεί που στο Νοσοκομείο Κορίνθου οι προσαγωγές με συμπτώματα covid 19 είχαν ελαχιστοποιηθεί, η έξαρση το τελευταίο διάστημα της πανδημίας γέμισε και πάλι τις κλινικές, ενώ ήδη ένας άνθρωπος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η Κορινθία κατέγραψε σήμερα ακόμα 194 από τα 508 κρούσματα της Πελοποννήσου, κρατώντας την πρωτιά μεταξύ των πέντε νομών και τον καθημερινό μέσο όρο πάνω από 150 περιπτώσεις καθημερινά, που εκτιμάται πως είναι λίγες μπροστά στα πραγματικά περιστατικά που είτε δεν δηλώνονται, είτε δεν γίνονται καν αντιληπτά, καθώς δεν υπάρχει η υποχρέωση πλέον στα τεστ. Σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου να αναφέρουμε πως από την αρχή της πανδημίας, ο αριθμός των συνολικά προσβληθέντων της πανδημίας φθάνει πλέον τους 175.217.

Η συστάσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για προσοχή είναι συνεχείς, ενώ στο Νοσοκομείο Κορίνθου καθώς και στα Κέντρα Υγείας έχει σημάνει συναγερμός, καθώς αναμένεται μεγαλύτερη έξαρση, καθώς θα καταγράφονται και τα περιστατικά από τα πανηγύρια και τις άλλες εκδηλώσεις των προηγούμενων ημερών. Από την άλλη βέβαια, η προσέλευση του κόσμου στα rapid test του ΕΟΔΥ είναι ελάχιστη σε σχέση με τον καιρό που απαιτούνταν πιστοποιητικά ελέγχου για την εργασία ή και τις διακοπές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο