KR Tempo

Ωδή στον Βαγγέλη Παπαθανασίου από δύο παγκοσμίους φήμης καλλιτέχνες που συναντιούνται στο Λουτράκι

Μετά από μια μαγευτική βραδιά στον αύλειο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Άργους, που στεγάζεται στις Στρατώνες του Καποδίστρια, η διεθνούς φήμης σοπράνο Γεωργία Φουμάντι και ο συνθέτης Αλέξανδρος Χάχαλης, θα συναντηθούν στο Λουτράκι αυτή την φορά, συνεχίζοντας το αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε ένα μοναδικό έργο «ύμνος», ένα μουσικό αμάγαλμα, αποτελούμενο από διάσημες συνθέσεις τού μεγάλου Έλληνα δημιουργού και από έργα τού Αλέξανδρου Χάχαλη, εμπνευσμένα αποκλειστικά από τον «πνευματικό του πατέρα», τον Βαγγέλη Παπαθανασίου. Επίσης θα ερμηνευθούν κλασσικές μελωδίες που ερμηνεύει η κα  Giorgia Fumanti με τον μοναδικό της τρόπο.

Η παράσταση στο Λουτράκι, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή, 19 Αυγούστου και ώρα 9:00 το βράδυ, στο ανοιχτό θέατρο της εταιρείας Wyndham Loutraki Poseidon Resort, σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η συγγραφέας και ποιήτρια Ζαχαρούλα Παπαδάκη, ενώ θα την κινηματογραφήσει ο διεθνούς κύρους σκηνοθέτης Δημήτρης Ζησόπουλος.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο