Κορινθία

Ψηφιακή Ημερίδα: Covid-19. Αντιμετώπιση και η Επόμενη Μέρα

Η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.), διοργανώνει ψηφιακή ημερίδα, την προσεχή Τετάρτη, 7 Ιουλίου και ώρα 7:00 μ.μ., με θέμα: «Covid-19: Αντιμετώπιση και η επόμενη μέρα».

Στην ημερίδα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν το υγειονομικό προσωπικό και τη μάχη που έδωσε, χάριν στην αποτελεσματική οργάνωσή του για την αντιμετώπιση της πανδημίας, την συνεργασία και ενότητα των εμπλεκομένων στα νοσηλευτικά ιδρύματα, που ανέλαβαν καίριο ρόλο τη δύσκολη αυτή περίοδο. Επίσης, θα αναφερθεί η διερεύνηση των περιστατικών, αλλά και το τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα, αλλά και ποια θα είναι η επόμενη μέρα στη διαχείριση της πανδημίας, Covid-19.

Στην ψηφιακή ημερίδα θα συμμετέχουν, ως ομιλητές, έγκριτοι Καθηγητές και εκπρόσωποι των φορέων της πρώτης γραμμής αντιμετώπισης της πανδημίας. Μετά τους χαιρετισμούς των διοργανωτών, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την ομιλία του Μάρκου Μαραγκού, αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντή Παθολογικής στο Νοσοκομείο Πατρών, ο οποίος και θα κάνει την εισαγωγή στο θέμα: «Αντιμετώπιση και η επόμενη μέρα της πανδημίας», με τον Πρόεδρο της Ιατρικής Εταιρείας Δυτ. Ελλάδος και Πελοποννήσου, Περικλή Δουζδαμπάνη, να κάθεται μαζί του στο προεδρείο.

Ο Αργύρης Τζουβελάκης, αν. καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, θα πάρει σειρά για να μιλήσει με θέμα: «Ποια είναι η πραγματικότητα στα Νοσοκομεία». Θα ακολουθήσει η Αθανασία Μουζάκη, υπεύθυνη του Εργαστηρίου Covid, καθηγήτρια εργαστηριακής Αιματολογίας – Αιμοδοσίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, η οποία θα μιλήσει για την εργαστηριακή διερεύνηση περιστατικών Covid.

Τέλος, η ημερίδα θα κλείσει με θέμα την επόμενη ημέρα στην διαχείριση της πανδημίας και τις ομιλίες της Μίνας Γκάγκα, προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και του Νικολάου Σύψα, καθηγητή Λοιμωξιολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η εκδήλωση θα κλείσει με ερωτήσεις και συμπεράσματα, από τους ομιλητές.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της επίσημης σελίδας της Ι.Ε.Δ.Ε.Π., www.iedep.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο