Δήμοι

Υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων ο μηχανικός Δημήτρης Πιστεύος

Με την παρότρυνση: «είναι ώρα ευθύνης για όλους μας» και την βαθιά επίγνωση της ευθύνης του αξιώματος που προτίθεται να διεκδικήσει, όπως ο ίδιος αναφέρει, ο μηχανικός Δημήτρης Πιστεύος ανακοίνωσε την οριστική του απόφαση να διεκδικήσει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές το αξίωμα του Δημάρχου Σικυωνίων.

Στο κείμενο της ανακοίνωσής του, υπόσχεται να δώσει έναν αγώνα, που όπως τονίζει, θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην ζωή του και για μια απόφαση που τονίζει πως έλαβε, «μετά από πολύ σκέψη, ανταποκρινόμενος στο αυθόρμητο, πρωτόγνωρο και γεμάτο εκτίμηση και αγάπη κύμα υποστήριξης που εισπράττω εδώ και πολύ καιρό από συμπολίτες, φίλους και συνεργάτες».

«Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, την στάθμισα προσεκτικά, με σοβαρότητα και μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντί σας. Ο σεβασμός μου προς όλους σας είναι δεδομένος. Η αγάπη μου για τον τόπο μας και η επαγγελματική μου πορεία είναι γνωστή στην κοινωνία μας» συνεχίζει ο κ. Πιστεύος. «Μετά από 32 χρόνια σκληρής και έντιμης προσπάθειας, δημιούργησα μια όμορφη οικογένεια και μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Επιτεύγματα ζωής για τα οποία νιώθω ιδιαίτερα περήφανος» θα σημειώσει.

«Δεν διεκδικώ το αξίωμα του Δημάρχου για να γίνω πολιτικός καριέρας, θέλω να δημιουργήσω με την συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία μου έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό και διοικητικά άρτιο. Έναν Δήμο που θα χαιρόμαστε να ζούμε! Δεν μηδενίζουμε το έργο που έχει γίνει από την προηγούμενη δημοτική αρχή, άλλωστε 17 ολόκληρα χρόνια δίνουν τεράστια χρονικά περιθώρια σε έναν πολιτικό να τηρήσει κάποιες από τις υποσχέσεις του. Δυστυχώς αυτές οι κάποιες είναι απαράδεκτα λίγες» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

«Με οδηγό το όραμα που έχω για τον τόπο μας και αυτό που θα μου εμπνεύσετε εσείς, αλλά και με την δύναμη που μου δίνει η επιθυμία μου να μην απογοητεύσω πρωτίστως εσάς, θα εργασθώ το ίδιο σκληρά για να χτίσουμε μαζί έναν Δήμο υπόδειγμα. Έναν Δήμο, ο οποίος θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις οικιστικής και τουριστικής ανάπτυξης, ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα βιωσιμότητας. Ένα επίτευγμα το οποίο θα κατακτήσουμε με ενότητα και σκληρή ομαδική δουλειά και για το οποίο θα είμαστε το ίδιο περήφανοι όλοι μας» συνεχίζει η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πιστεύου για τον Δήμο Σικυωνίων. Και τα ερωτήματα που θέτει προς όλους:

  • Γιατί να μην πρωταγωνιστούμε και εμείς στην τουριστική ανάπτυξη που συνεχίζεται δυναμικά σε όλη την Πελοπόννησο προσελκύοντας χιλιάδες τουρίστες; Μια ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και στο δικαίωμα των Δημοτών να χαίρονται τον τόπο τους.
  • Γιατί να μην αναδείξουμε τα χωριά μας και τις παραδόσεις μας;
  • Γιατί να μην στηρίξουμε τους παραγωγούς μας και τα προϊόντα του τόπου μας; Ο τόπος μας δεν υπολείπεται σε φυσικές ομορφιές, ούτε, φυσικά, σε ιστορία.

 «Είναι καιρός πια, να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον Δήμο Σικυωνίων, στον τόπο που γεννήθηκαν, εδώ που μεγάλωσαν, με νέο όραμα, νέα σχέδια, νέες προσπάθειες, νέες προοπτικές, νέες ευκαιρίες! Για την προσπάθεια αυτή, που ξεκινώ συνειδητά, ολόψυχα και με αίσθημα μεγάλης ευθύνης για τον τόπο όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου, επιθυμώ να ενεργοποιήσω όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας» είναι οι απαντήσεις του υποψήφιου Δημάρχου.

Ο Δημήτρης Πιστεύος, διαβεβαιώνει καταλήγοντας όλους πως ο συνδυασμός του οποίου και θα ηγηθεί, «θα πλαισιώνεται από συμπολίτες μας, που έχουν διάθεση για σκληρή δουλειά, όχι με ορίζοντα τις επόμενες εκλογές αλλά με γνώμονα τις επόμενες γενιές». Απευθύνει δε την πρόσκληση: «Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και θα αγωνιστούμε δυναμικά, με εντιμότητα, με διαφάνεια και ανιδιοτέλεια, για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, ένα μέλλον που θα ανήκει στα παιδιά μας. Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας…».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο