KR Sports

Στην Εθνική Ομάδα η αθλήτρια στίβου του Ποσειδώνα Λουτρακίου Τζένη Παπαδημάτου

H εθνική ομάδα στίβου ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος και κάλεσε στην αποστολή της να συμμετέχει η αθλήτρια στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου, Τζένη (Ευγενία) Παπαδημάτου.

Η κλήση αυτή, προήλθε μετά από τις εξαιρετικές επιδόσεις της Παπαδημάτου το τελευταίο διάστημα, με κορύφωση στα 5 χλμ του Μαραθωνίου δρόμου, όπου κατέκτησε την 4η θέση, καθώς και στο κύπελλο ανωμάλου δρόμου, στα Τρίκαλα, στα 8 χλμ. όπου ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου στο Τορίνο και θα συγκεντρώσει μεγάλη μερίδα αθλητών και αθλητριών από όλη την Ευρώπη. Η χώρα μας θα συμμετάσχει στη διοργάνωση με 13 αθλητές και αθλήτριες. 

«Θερμά συγχαρητήρια στην φιλόλογο και αθλήτριά μας Τζένη Παπαδημάτου, λαμπρό παράδειγμα θέλησης, επίμονής και αφοσίωσης στον στόχο της» εκφράζει ανακοίνωση της διοίκησης του Ποσειδώνα. Εύχετε δε στη αθλήτρια και στην εθνική ομάδα, «κάθε επιτυχία στον αγώνα του Τορίνο, ώστε να έρθει για την χώρα μας άλλη μία διάκριση». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο