Δήμοι

Το Υπουργείο Υποδομών ενέκρινε 500.000 € για το έργο υδροδότησης στο Διμηνιό

Ευχάριστα νέα είχε η σύσκεψη στο Δημαρχείο Κιάτου με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Ν. Ταγαρά

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υποδομών το ποσό των 500.000 € για την αποκατάσταση της υδροδότησης της κοινότητας Διμηνιού, το οποίο μαζί με την έκτακτη χρηματοδότηση που αναμένεται από το Υπουργείο Εσωτερικών, θα αποκαταστήσουν την υδροδότηση της Κοινότητας, έως ότου ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα.

Σπ. Σταματόπουλος. «Ευχάριστες ειδήσεις είχε η χθεσινή μέρα για το δήμο Σικυωνίων. Οι προσπάθειές μας για την εξασφάλιση έκτακτων χρηματοδοτήσεων για το πρόβλημα της υδροδότησης του Διμηνιού, έπιασαν τόπο».

Το ευχάριστο νέο ανακοινώθηκε στο Κιάτο, κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκου Ταγαρά στον Δήμο Σικυωνίων και την συμμετοχή του σε διευρυμένη σύσκεψη στο Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου Σπ. Σταματόπουλου. «Οι προσπάθειές μας για την εξασφάλιση έκτακτων χρηματοδοτήσεων για το πρόβλημα της υδροδότησης του Διμηνιού, έπιασαν τόπο» σχολίασε ο Δήμαρχος, αμέσως μετά την συνάντηση.

Παράλληλα, στην σύσκεψη του Δημαρχείου, έγινε εκτενής συζήτηση για τα έργα που προγραμματίζονται ή και εκτελούνται στο δήμο Σικυωνίων, τα οποία εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Νίκου Ταγαρά και αφορούν τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια, αποχετευτικά, ύδρευση, αντιπλημμυρικά, διάβρωση ακτών, διαχείρισης των υδάτων της λίμνης Στυμφαλίας και του φράγματος Ασωπού, σχέδια διαχείρισης κινδύνων πλημμύρας, κ.ά. «Ο Νίκος Ταγαράς, έχοντας πολυετή εμπειρία ως αυτοδιοικητικός, κατανοεί απόλυτα τα προβλήματα που ανακύπτουν στην αυτοδιοίκηση και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει στην επίλυσή τους» σχολίασε ο Σπ. Σταματόπουλος και ευχαρίστησε τον Υφυπουργό «για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκρισή του και την αμέριστη στήριξη στο Δήμο Σικυωνίων».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο