KR Tempo

Το «Θέατρο Μαριονέτας» φέρνει τους μύθους του Αισώπου στην Κόρινθο

Το «Θέατρο Μαριονέτας» του Θανάση Γκότση, έρχεται στην Κόρινθο και στον κινηματογράφο «ΡΟΔΟΝ», στην παραλία Καλάμια και παρουσιάζει την παράσταση «Μύθοι του Αισώπου» υποσχόμενο να ψυχαγωγήσει και να διδάξει συγχρόνως τους μικρούς θεατές.

Χειροποίητες μεγάλες μαριονέτες, φανταστικά κουστούμια, πλούσια σκηνικά υπόσχονται γέλιο και μηνύματα για παιδιά και μεγάλους. Πόσοι από εμάς δεν έχουμε ταυτιστεί έστω και μία φορά με τον τεμπέλη τζίτζικα ή το εργατικό μυρμήγκι. Όλα αυτά, την προσεχή Τρίτη, 3 Αυγούστου και ώρα 8:00 το βράδυ, στο θερινό σινεμά της παραλίας Καλάμια, όπως προαναφέραμε.

Τέσσερις μύθοι του Αισώπου που με την απλότητα τους έχουν την ικανότητα να συγκινήσουν, να ψυχαγωγήσουν και να διδάξουν την αλήθεια, θα ξετυλιχτούν μπροστά στους μικρούς, πάντα με χαμόγελο. Όλα αυτά, με τις φωνές του Θανάση Τσαλταμπάση και του Αποστόλη Τότσικα, ενώ ακούγονται ακόμα οι Μαρίλια Νομικού, Παναγιώτα Μωυσιάδου, Νικήτας Αναστόπουλος, Νικόλας Γκότσης, Λένα Δεναξά. Η σκηνοθεσία είναι του Θανάση Γκότση.

Γενική Είσοδος: 7 € / Ανέργων, πολυτέκνων, ομαδικό: 5 €, προπώληση 6 €   (καταστήματα PUBLIC και online στο TicketServices.gr)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο