Περιφέρεια

Τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Γ. Γκιώνη συνάντησε στο γραφείο της Π.Ε. Κορινθίας η Αθ. Κόρκα

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, με το Δήμαρχο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη, για θέματα που αφορούν «την ορθή και αποδοτική συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της Π.Ε. Κορινθίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Χάρης Βυτινιώτης. Στη συνέχεια, η κ. Κόρκα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Tοπικής Kοινότητας Στεφανίου Γιώργο Ζούζα, με κυρίαρχα θέματα το οδικό δίκτυο Στεφάνι – Μυκήνες, την ανάδειξη του ναού της Παναγίας Στεφανίου, καθώς και του Αστεροσκοπείου. Κατόπιν, η κ. Κόρκα συνάντησε επίσης στο γραφείο της τον πρόεδρο της Τ.Κ. Θαλερού Άγγελο Λινάρδο, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν αρδευτικά και εγγειοβελτιωτικά έργα της περιοχής.

Θέματα εκπαίδευσης με εκπροσώπους του “Αριστοτέλειου”

Τέλος, η Αντιπεριφερειάρχης, υποδέχθηκε στο γραφείο της στην Π.Ε. Κορινθίας τους Πάνο Μουστόγιαννη και Γιώργο Μανθόπουλο, καθηγητές εκπροσώπους του «Αριστοτελείου» ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου, σε μία εθιμοτυπική συνάντηση. Αναφέρθηκαν στα φλέγοντα θέματα της εκπαίδευσης και επικεντρώθηκαν μεταξύ άλλων, ιδιαίτερα στα δύο τελευταία χρόνια της πανδημίας και στη χρήση της τηλεκπαίδευσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο