Περιφέρεια

Την Αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Κόρκα συνάντησαν τα μέλη του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου

Συνάντηση εργασίας μεταξύ της Εκτελεστικής Επιτροπής του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO) και της νέας Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Κορινθίας, επιβεβαιώνοντας αρχικά την άριστη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και του Οργανισμού.

Στη συνάντηση, παρόντες εκ μέρους του  LTO,  ήταν ο Πρόεδρος, Σπύρος Καραβούλης, ο Γραμματέας, Γιάννης Κόντης, ο Ταμίας, Δημήτρης Βλάσσης και ο Γιάννης Αλεξανδρής, μέλος Δ.Σ. του Οργανισμού, οι οποίοι εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους για τη νέα θέση της κας Κόρκα, ευχόμενοι να έχει μια δυναμική, παραγωγική και αποτελεσματική παρουσία επ’ ωφέλεια την πρόοδο και την ευημερία της Κορινθίας στον τομέα του τουρισμού. Η συνάντηση είχε μια πλούσια ατζέντα θεμάτων που αφορούν στην Τουριστική Ανάπτυξη και Προβολή της Κορινθίας καθώς και την συνέχιση και την περαιτέρω άψογη συνεργασία μεταξύ Οργανισμού και Περιφέρειας σε κοινές δράσεις και για την αντιμετώπιση προβλημάτων του Δήμου μας αναφορικά με την μελλοντική τουριστική του ανάπτυξη.

Μεταξύ των προτάσεων για υλοποίηση δράσεων προβολής που συζητήθηκαν είναι η υποστήριξη και λειτουργία του Κέντρου Πληροφορίων Τουριστών στον Ισθμό  το οποίο  έχει τεθεί σε λειτουργία από την 8η Αυγούστου 2018 από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου και σημειώνει τεράστια επιτυχία, αναδεικνύοντας την Πύλη της Πελοποννήσου, την υποστήριξη του 1ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ στο Λουτράκι, την υποστήριξη Ταξιδιών Εξοικείωσης δημοσιογράφων και Τουριστικών Πρακτόρων κ.α.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε κοινή στρατηγική για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του τουρισμού καθώς και για την επίλυση ζητημάτων που εμποδίζουν την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο