Επιχειρείν

Τελευταία παράταση υποβολής αιτήσεων για τη δράση στήριξης των νεοφυών επιχειρήσεων του «Elevate Greece»

Μία ακόμα παράταση, η τελευταία όπως διευκρινίζεται, δίνεται για την υποβολή αιτήσεων που αφορούν στην δράση στήριξης των νεοφυών επιχειρήσεων του «Elevate Greece».

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση για την πιο πάνω δράση του ΕΠΑνΕΚ στήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων του Εθνικού Μητρώου «Elevate Greece», για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης είναι η Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου. Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ρευστότητας των νεοφυών/καινοτόμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων «Elevate Greece».

Ο προϋπολογισμός της δράσης είναι 60.000.000 ευρώ και δικαιούχοι είναι οι Nεοφυείς καινοτόμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες είναι εγγεγραμμένες στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων/Ε.Μ.Ν.Ε. «Elevate Greece». Επιδοτείται κεφάλαιο κίνησης έως 80% των εξόδων της επιχείρησης για το έτος αναφοράς (2019 ή 2020) με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000 ευρώ και μέγιστο τα 100.000 ευρώ. Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά στο www.ependyseis.gr

Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

ιnfo

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία σχετικά με τη Δράση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν ή να ανατρέξουν:

  • Στη Γενική Γραμματεία Ερευνας και Καινοτομίας, Διεύθυνση Υποστήριξης Δράσεων Ερευνας και Καινοτομίας / Τμήμα Γ΄ Καινοτομίας, Μεσογείων 14-18, 115 10 Αθήνα (Απέργης Κωνσταντίνος, τηλ. επικ. 213-1300157, e-mail: dape@gsrt.gr και Σοφιανοπούλου Θεώνη, τηλ. επικ. 213-1300160).
  • Στο Γραφείο Πληροφόρησης ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ, Δραγατσανίου 8, πλατεία Κλαυθμώνος, Αθήνα. (Ωρες λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. κατόπιν ραντεβού).

Τηλεφωνική ενημέρωση στο 8011136300 από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο