ΚορινθίαΠεριφέρεια

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα προβλήματα από την κακοκαιρία στον Σχίνο

Σε ετοιμότητα εξακολουθεί να βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση προβλημάτων από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, η οποία προκάλεσε ήδη σημαντικές ζημιές στις περιοχές της Τριφυλίας στη Μεσσηνία, καθώς και στο οδικό δίκτυο του Σχίνου στην Κορινθία και μικρότερες στην δυτική Γορτυνία.

Το πρωί της, Δευτέρας, 29 Νοεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Παν. Νίκας συγκάλεσε σύσκεψη, στην οποία εξετάστηκε η κατάσταση που διαμορφώνεται μέχρι τώρα, δόθηκαν οδηγίες για αποκαταστάσεις, αλλά και για λήψη επιπλέον μέτρων για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων νέων προβλημάτων από την κακοκαιρία που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και μεθαύριο Τετάρτη. Οπως έγινε γνωστό, μεγάλο πρόβλημα έχει προκύψει από ισχυρές βροχοπτώσεις στο επαρχιακό και δημοτικό δίκτυο στην περιοχή Σχίνου και Αλεποχωρίου, στα Γεράνια, όπου εκτιμάται ότι σε τρεις ημέρες θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Σημειώθηκε, ωστόσο, στη σύσκεψη ότι πιο οριστικές παρεμβάσεις θα γίνουν δυνατές μόλις περάσουν τα μέτωπα της βροχής και στεγνώσει, ως έναν βαθμό, το έδαφος.

Στο σημείο βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γιολής, προκειμένου να έχει άποψη της κατάστασης που επικρατεί και να συντονίσει τις εργασίες. Μαζί του κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Κορινθίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο